|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 19:41 |
![]() Hocam gecen hafta kizimin gözü iltihapli capakliydi tobrased kullandim gecti ama bu sabah bi uyandi gozu tamamen kapanmis şiş saglikocagina goturdum zarifi ex damla veersi 3 saatte bir 1 damla dedi.ama sis inmiyor hic bugun krese gonddermedim ama yarin gondermek zorundayim.hocam gozu ne olmus olabilir ne yapmam gerekir.ha bide bebek sampuaniyla gozlerini yika dedi.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun bnmde bu yaşlarda kızım aynı oldu gripten kaynaklı olduğunu senin kullandığın damlayı damlattim 5 gün sonunda bitti gerekkirse bir gün ara verip tekrar kullan dedi ama gerek kalmadı aynı bu şekilde ...acil sifalar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip degil ama benim kizim grip olma belirtisi bile yok
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Kızlarımın annesiyim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kızlarımın annesiyim
O zaman en sağlıklı cvbi hocamız vericektir...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Capak yoksa, bir sey yapmayin, Sislik artarsa, bir Goz doktoru gorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|