Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Göz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Göz
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 19:41

Hocam gecen hafta kizimin gözü iltihapli capakliydi tobrased kullandim gecti ama bu sabah bi uyandi gozu tamamen kapanmis şiş saglikocagina goturdum zarifi ex damla veersi 3 saatte bir 1 damla dedi.ama sis inmiyor hic bugun krese gonddermedim ama yarin gondermek zorundayim.hocam gozu ne olmus olabilir ne yapmam gerekir.ha bide bebek sampuaniyla gozlerini yika dedi.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 19:43
Zaridinex yazacaktim yanlis yazmisim doktorun verdigi ilaci ha bide sabah uyandigindaki halinide atmak isterim
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Kızlarımın annesiyim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 457
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 20:30
Geçmiş olsun bnmde bu yaşlarda kızım aynı oldu gripten kaynaklı olduğunu senin kullandığın damlayı damlattim 5 gün sonunda bitti gerekkirse bir gün ara verip tekrar kullan dedi ama gerek kalmadı aynı bu şekilde ...acil sifalar
Yukarı Dön
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 20:56
Grip degil ama benim kizim grip olma belirtisi bile yok
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Kızlarımın annesiyim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 457
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 00:00
O zaman en sağlıklı cvbi hocamız vericektir...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118392
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2022 Saat 00:56
Capak yoksa, bir sey yapmayin, Sislik artarsa, bir Goz doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.