|
İnek sütü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Şahinaka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İnek sütüGönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 00:59 |
|
Hocam merhaba . Kizimi dogdugundan beri emziriyorum mama vermedim hic suan 20 aylik 2. Bebek gelecek 1 ay sonra 36. Gebelik haftamdayim hala emiyor ama sut yok yaklasik 6-7 aydir sadece hafif sarımsi damla damla su geliyor. Herkez kes memeden zehirli sut hastaliklik yapar vs dedi ama gebeligimdede risk olmadigi icin kesmedim . Ama 1 haftadir kizim inek sutu icmek istiyor normalde hic vermezdim yogurt verirdim . Son zamanlarda doktorlar inek sutu yada keci sutu farketmez hayvansal sutleri kesinlikle vermeyin bagisikligi zayiflatiyor bagirsak duvari zarar goruyor cocuklar sık hastalaniyorlar diyorlar . Simdi sizce ben ne yapayim süt gercekten zararlımidir zaten mama vermedim ama ilgin bir sekilde sunuda merak ediyorum hicbir doktorun bebek formul mamalari kotu dedigini duymadim
Ama aslina bakarsak bebek mamalarida hayvansal sutten yapilmiyor mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 07:40 |
|
" zehirli sut hastaliklik yapar vs dedi" Tipik Turk palavrasi.
" Son zamanlarda doktorlar inek sutu yada keci sutu farketmez hayvansal sutleri kesinlikle vermeyin bagisikligi zayiflatiyor bagirsak duvari zarar goruyor cocuklar sık hastalaniyorlar diyorlar " Bunu soyleyen SALAKLARA sakin kanmayin. O satmaya calistiklari mamalarin tamami, "Hayvansal sutlerden" yapiliyor. Mama firmalarinin bu parali kalemsorleri kadar assagilik, hain kimse yoktur. Eskiden bunlarin palavralarini yiyenler cikiyordu. Ama son Ekonomik kriz nedeni ile, artik kimse mama alamiyor ve mama firmalarinin tek umudu bu gibi hainleri kullanarak, satislari tekrar arttirmak istiyorlar. Ama farketmedikleri bir sey var: Dusunun, annenin sutu yok, mama alacak paralari da yok. Bu garibanlar ne yapacaklar? Sade suya pirinc unu mamasi gibi bebekler icin cok zararli bir beslenme yolunu sececekler. Saglik bakanligi da 3 maymunu oynuyor. Bu assagilik doktorlarda, zerre vicdan olsa, boyle yalanlarla halki kandirmazlar! Gelelim bu namussuz alcak mama firmalarina! Turkiye'nin bebek nufusu, Hollandanin tamamindan fazla!! NIYE TURKIYE'DE MAMA FABRIKASI KURMUYORLAR? On sayfada, bu assagilik doktor-mama firmalarinin yaptiklari dolandiriciliklari anlattigim, "Sut dusmanlari" makalemi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ara 2022 Saat 07:43 |
|
![]() |
|
Şahinaka
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2022 Saat 10:08 |
|
Cok sagolun hocam hemen okuyorum
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|