|
Grip sonrası goguste agrı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hcraltn
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip sonrası goguste agrıGönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 20:35 |
|
Kadir Hocam ıyı aksamlar.. 4.5 yasında 18kilo 102 cm kızım var. 7 Aralık aksamından beri 38.5-40 derece ates ile baslayıp sonraki gun bas agrısı burun tıkanıklıgıyla devam eden bir tablomuz vardı. Buyuk oğlum da dahil kızımı hep sızın onerılerınızle buyuttum. Yine aynı sekılde atesı ıcın takip ettim ılac vermedim cold mix bal limon serum fizyolojik ile destekledim. Bu sabah itibariyle atesımız gun ıcınde kulaktan 37.5 larda seyrediyor. 3 gundur oksurugu var cok sıddetlı uykuda bile rahat ettirmeyen, buna baglı galıba boğaz kızarıklıgı mevcut.. Benı endıselendıren saat aksam ustu 5gıbı kalbini gostererek cok agırdıgını 1 saat sonra da sol kolunun agırdıgını soyledı. 5dk kadar surdu surmedı. Endıselenecek bir durum varmı emın olamadım oksurugu ilk gunler kuru gıcık tarzında sımdı hafıf balgamlı. Ne onerırsınız.. Sımdıden cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 21:28 |
|
Aynen devam edin.. Gribin sebep oldugu adele agrilari.
Cocukluk caginda; "gogus agrisi" ile seyr eden HICBIR Kalp hastaligi yoktur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|