|
Bogaz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 17:52 |
Merhaba doktor bey kızım yaklaşık bir haftadır gündüz biseyi yok gece uyuduktan 4 saat sonra bir öksürük kriziyle uyanıyor geniz akıntısı oluyordu on beş dakika oksuruyordu gündüz gayet iyiydi bende ballı limonlu su veriyordum iki gündür gündüzde öksürmeye başladı bugün ise hem oksurugu aşırı derece attı üstelik 39 geçen ateşi olunca sağlık ocağına götürdüm bir yerim agrimiyor diyor ama uykulu ateşi olduğu içinde solunumu hızlı gıcık tarzı sürekli oksuruyor doktor ciğerini dinledi temiz dedi boğazına bakti iltihap var dedi karın ağrısı ishali varmı dedi yok dedim augmeetin antibiyotik öksürük şurubu ateş düşürücü yazdı sadece antibiyotiği aldım sizin cevabiniza göre kullanicam buarada piyasa o ilaç yok muadil verdiler en az beş eczaneye gittim doktora sordum büyüklerinki gibi faranjit dedi buarada eczanenin bana verdiği antibiyotik klavunat sizce ne yapmalıyım dilinde pas yok aguz kokusu yok çok geyiriyo sadece
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Antibiyotik vermeyin. Turk doktorlari; sirf antibiyitik verebilmek icin, her turlu yalani soylerler.
Sadece benim yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Doktor bey affınıza sığınarak soruyorum faranjiti nasıl anlarız bakterinin sebep olduğu faranjit varmı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Buarada doktor bey bogazina baktım dilinin en arkasında yukarı doğru çıkan bir beyaz bir şey var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuz bin kere anlattim..
Antibiyotik gereken durumda; Ates + agizda pis koku +Dili kaplayan pas tabakasi olur. Biraz okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|