|
Ateş ne kadar sürer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 17:50 |
İyi günler hocam, persembe gunu oglum sol kulağım agriyir dedi,agladi,halsiz ve uykuluydu. İliadin damla basladik tarif ettiginiz gibi 2.gunden sonra ağrısı gecti ama 5 gun devam edin dediginiz icin devam ediyoruz. Ama oğlumun atesi devam ediyor persembeden beri bi çıkıp bi düşüyor. 38.3 uzerine çıkmadı, mudehale etmedik atesine bugün iyydi ama az once yine ateslendi 38 derece ,üşüyorum diyor. Ilık duş aldırdım bi an dusuyor ama tekrar başlıyor. Ateşin devam etmesi normal mi? 5.gun sonunda ağrı olmaz ama ates devam ederse iliadin tekrarı gerekir mi? Bu ates kulaktan mi yoksa gecmeyen gripten mi acaba?
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam atesi 38.8e çıktı, halsiz,üşüyorum diyor. Bunun disinda agri yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118417 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu seneki Gripler boyle. SAKIN Ates dusurucu ve Antibiyotik vermeyin.
Yazilarimi okuyun. Usume hissi; atesin daha da cikacaginin isaretidir. Sarip sarmalayip yatirin, bir siki ter atabilirse, 1 gunde iyilesir. |
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
Araya giriyorum Kusura bakmayin lutfen hocam atesliyken sarip sarmalabilirmiyiz üşüyorsa cunku Ben kendimde hasta olup atesim cikinca cok usurum ve hep ustumu cok örterim atesliyken
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118417 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen oyle yapin. Turk doktorlara kulak asmayin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
Teşekkürler hocam buna cok sevindim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|