|
Kulak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 20:51 |
1. Oglum 11 yas 40 kg kullandigimiz ilyadin damla %0.025 di bitti. Dr istedim sprey yazmis. Uzerinde %0.05 yaziyor. Bu spreyi onceki sisenin damlaligiyla kullanacaktim ama oranlari farkli olunca karar verermedim. Oglum icin hangi doz yeterli %0.025 olan dusuk mu gelir. Yarin eczanede damla alacagim kaclik alayim.
2. Dis kulak iltabi diye birsey varmi varsa tedavisi nasil yapilmali? 3. Burun tikanikligi yokken 2 hafta arayla kulak neden boyle yapar. Havuzuda biraktik. 4. Serum fizyolojik bebeklerde yan yatirarak duz zeminde mi yapnak uygun yoksa yastik koyarak mi 5.kizim icinde ilyadin kullaniyordum. 2.5 yas 16 kg kaclik olmali |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 yas icin farketmez, spreyi damlalikli siseye bosaltip kullanin.
Bir daha da ilac alirken, SAKIN Eczacilara guvenmeyin! Turk doktor palavralarina kanmayin. "Dis kulak yolu iltihabi", olsa; gozle kizariklik ve sislik gorulur. Bebeklerde hicbir zaman yastik kullanmayin. 2.5 yas icin, Pediatrik DAMLA veya spreyini damlalikli siseys bosaltarak kullanin. Lutfen soru sormadan once hic olmazsa, 3 gunden beri yazdigim cevaplari bir zahmet okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|