Boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
antipc
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 288 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ara 2022 Saat 19:34 |
İyi günler hocam, Yaklaşık 10 gün öncesinde griptik ailecek. Herkes toparladı sayılır. Benim boğazımda gece başlayan ağrım geçmedi. Sıcak meşrubat, pastil, tantum sprey, günlük sıcak banyo vs. Geçmeyince bugün aile hekimine gittim. Geçen sene subakut tiroidid geçirdim( sizin yönlendirmeniz ile endokrin kontrolünde 6 ayda toparlamıştım). Boğaz ağrım geçmeyince aynısı başlıyor sandım. Tahlil sonucunu ekledim herşey normal görünüyor. Hocam tahlilde grip olduğum da görünmüyor sanki değil mi? Ama benim hala boğazım ağrıyor. Doktor boğazınız kızarık dedi, antibiyotik ve nurofen verdi. ( İçmedim henüz) . Gündüz iyi gibiyim balgam atıyorım, ama gece yutkunurken ağrı var, bazen ağrı kesici alıyorum . Boğazım nedendir hocam? Bir de hocam tiroidlere inmemesini engellemenin bir yolu var mı? Tiroidler iltihaplanınca gerçekten insanı yoruyor.
Düzenleyen antipc - 05 Ara 2022 Saat 19:37 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
SAKIN, verilen ilaclari kullanmayin!
Gripler, Tiroid bezine INMEZLER! Degil Gripler, hicbir bakteri Tiroid bezine inemez. Tiroid iltihabi; bildiginiz iltihab degildir. Oto-immun hastaliktir (yani; vucutta Tiroid dokusuna karsi, antikorlar olusmasidir)
|
|
antipc
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 288 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bunu bilmiyordum hocam. En son gittiğim endokrin doktoru da sadece ağrı kesici verip takip etmişti süreci. Sebebini böyle açıklayan olmamıştı.
Dahiliye uzmanları üst solunum yolu enfeksiyonu sonrası subakut tiroid olmuşsun demişlerdi. Ben de öyle sandım hep. Boğaz ağrım normal takip ediyorum o zaman hocam. Yutkunurken ağrıyor baya.
Düzenleyen antipc - 05 Ara 2022 Saat 21:27 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Turk doktorlarina pek kulak asmayin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|