|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 775 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2022 Saat 16:55 |
hocam 47 yaşında ve 47 kilo bayanım. cumartesi başlayan boğaz ağrısı vardı. grip geçiriyorum farkındayım.. fakat ağzımda kötü koku dilde pas yok. ilaç almıyorum... bugün 3. gün boğazım hala acıyor.. üstelik kıpkırmızı boğazım.. hocam boğaz ağrım geçer de geçmesine, dün başlayan ses kısılması benim çok moralimi bozuyor. çoğu zaman boğaz ağrılarıma genelde ses kısıklığı da eşlik ediyor.... hadi konuşmayayım desem, imkansız.. çünkü öğretmenim... hocam bu sese bir çare bulmam gerek.... ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz..
SAKIN;Ates dusurmeyin. SAKIN;Antibiyotik kullanmayin. Agri icin; Tantum Verde Sprey kullanin.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 775 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam boğaz ağrısı bir şekilde geçer.. onu takmıyorum...ses kısıldı.. öğretmenim ve sesim kısık olunca ders anlatamıyorum, çocuklar geri kalıyor...konuşmaya çalışıyorum, sesim çıkmıyor ve çok yoruluyorum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119265 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tantum Verde Sprey kullanin.
|
|
![]() |
|
tantum verde sprey ses kısıklığına da iyi geliyor mu? ben sadece boğaz ağrısı için zannediyordum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hocam spreyi günde kaç kez ve ne kadar sıkmalıyım?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ihtiyac oldukca. Ilacin icini OKUYUN..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|