|
Ağızici yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 456 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2022 Saat 19:23 |
Merhaba kadir bey 27 haftalık oğlum bugün sabah agzını gösterip acıuor dedi ağız ici arka diş damagında kırmızı şiş bir kırmızı yara var iştahı azaldı siz önceki mesajlarda pyrialdine önermişsiniz bizde kullanalımmı aftmi bilmiyorum ama agız ici yara ve agrı var kiloda almıyor 13. 5 kilo 90 cnt kızımda 6 yaşında bugün ökuldan geldikten sonra sürekli agladı sağ kulağı agrıyormuş baktım akıntı yok ateş yok ağız koku var sadece iliadin başlıyımmı kadir bey
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 456 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 yaş kızım agrıyan kulak tarafında yanağım da agrıyor diyor kabakulak olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117854 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 27 haftalik: 4cm boy, 600gram agirlik fazlasi var.
2- Pyraldin kullanin. 3- 6 yas; hemen Iliadin damla baslayin. Kabakulak olsa; eksi (Limon suyu gibi) bir sey verildiginde agri artar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2022 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
Özür dilerim hocam 27 aylık olacaktı yanlış yazdım 2.5 yaşında oğlum kilo alım durdu hazirandan beri gram almadı göbek yok artık13. 5 kilo
Düzenleyen yagmurb - 24 Kas 2022 Saat 20:24 |
|
![]() |
|
Kadir bey 6 yaşındaki kızım aksam üstü okuldan geldiginden beri susmadan ağlıyor kulagım diye dinlensin diye yatırdım iliadin damlattım burun deliklerine yan yatırdım agrıyan tarafa ama uykudan aglayarak uyanıyor aferin icirdim agrı kesmedi dolvenmi calpolmu daha etkili ateş yok birde 1 yaşı da ve 48 ay sonunda kkk asısı oldu. Eger kabakulaksa bu kadar dayanılmaz agrı normalmi neden olabilir. Akıntı yok kızarma yok dr gitsem ilk kontrolde verecek antibiyotik cok agladıgı icin eksi deneyemedim hiç bişey yemiyor sadece su icti pek anlamam ama tlf ısıgı ile ağzına baktım kotu koku var dil fena degildi bademcik kısmı normal gibiydi. Grip arazı yok sorun kulak agrısı ve yanagada agrı baslamış kulak ve yanak arıyormuş ağrı kesici iliadin suan acıyı azaltmadılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117854 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aferin surubunu evde bulundurmayin!! Ayrica da, Aferin icinde Calpol (Parasetamol 160mg) vardir. Iki ilac
sanki farkli ilaclar mis gibi beraber verilirse, 2. gunden sonra karaciger harabiyeti baslar. Ek doz Iliadin damlatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|