Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ağızici yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ağızici yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 456
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ağızici yara
    Gönderim Zamanı: 24 Kas 2022 Saat 19:23
Merhaba kadir bey 27 haftalık oğlum bugün sabah agzını gösterip acıuor dedi ağız ici arka diş damagında kırmızı şiş bir kırmızı yara var iştahı azaldı siz önceki mesajlarda pyrialdine  önermişsiniz bizde kullanalımmı aftmi bilmiyorum ama agız ici yara ve agrı var kiloda almıyor 13. 5 kilo 90 cnt kızımda 6 yaşında bugün ökuldan geldikten sonra sürekli agladı sağ kulağı agrıyormuş baktım akıntı yok ateş yok ağız koku var sadece iliadin başlıyımmı kadir bey
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2022 Saat 19:43
6 yaş kızım agrıyan kulak tarafında yanağım da agrıyor diyor kabakulak olabilir mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117854
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2022 Saat 20:01
1- 27 haftalik: 4cm boy, 600gram agirlik fazlasi var. 
2- Pyraldin kullanin.
3- 6 yas; hemen Iliadin damla baslayin. 
Kabakulak olsa; eksi (Limon suyu gibi) bir sey verildiginde agri artar. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2022 Saat 20:01
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2022 Saat 20:24
Özür dilerim hocam 27 aylık olacaktı yanlış yazdım 2.5 yaşında oğlum kilo alım durdu hazirandan beri gram almadı göbek yok artık13. 5 kilo

Düzenleyen yagmurb - 24 Kas 2022 Saat 20:24
Yukarı Dön
yagmurb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yagmurb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2022 Saat 22:24
Kadir bey 6 yaşındaki kızım aksam üstü okuldan geldiginden beri susmadan ağlıyor kulagım diye dinlensin diye yatırdım iliadin damlattım burun deliklerine yan yatırdım agrıyan tarafa ama uykudan aglayarak uyanıyor aferin icirdim agrı kesmedi dolvenmi calpolmu  daha etkili ateş yok birde 1 yaşı da ve 48 ay sonunda kkk asısı oldu. Eger kabakulaksa bu kadar dayanılmaz agrı normalmi neden olabilir. Akıntı yok kızarma yok dr gitsem ilk kontrolde verecek antibiyotik cok agladıgı icin eksi deneyemedim hiç bişey yemiyor sadece su icti pek anlamam ama tlf ısıgı ile ağzına baktım kotu koku var dil fena degildi bademcik kısmı normal gibiydi.  Grip arazı yok sorun kulak agrısı ve yanagada agrı baslamış kulak ve yanak arıyormuş ağrı kesici iliadin suan acıyı azaltmadılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117854
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2022 Saat 00:04
Aferin surubunu evde bulundurmayin!! Ayrica da, Aferin icinde Calpol (Parasetamol 160mg) vardir. Iki ilac
sanki  farkli ilaclar mis gibi beraber verilirse, 2. gunden sonra karaciger harabiyeti baslar.
Ek doz Iliadin damlatin.  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.