|
Kulak agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2022 Saat 20:11 |
Hocam merhaba, kızım 5.5 yasında bu sabah kulak agrıs ile uyandı. Illıadın anlattığınız sekılde kullandım agrısı gecmeyınce 1 olcek dolven verdim. Simdi gene kulak agrıs ile aglıyo Illıadın damlatttım gene gecmedı arkasından 1 olcek dolven verdim. Atesı de cıkmaya basladı atesten titriyor suan anne usuyorum ustumu ört diyor. Hocam bu durumda baska ne yapabılırım. Esim ısrarla acile goturelım dıyo ama ben kesinlikle gitmek istemiyorum cunku hemen atesı dusurnek ıcın kortizon verecekler bırde anbıyotık verip eve yollayacaklar bu olacaklardan korktıgum ıcın gitmek istemiyorum. Makalelerinizı okuyrım forumdaki yazıları hergun takip ediyorum ama boyle agrı ates olunca biraz tedirgin oldum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN ates dusurmeyin. Ates cikmadan once boyle "usume" hissi gelir.
Usume hissi iki turlu olur: 1- Ic isi sabit iken, dis isi duserse (soguk ortamda olmak gibi) ara acildigi icin usume hissi olur. 2- Dis isi sabit iken ic isi aniden (enfeksiyonlarda) yukselirse, gene usume hissi, ara acildigi icin olur. Buna "Recruitman fenomeni" denir. Ates ile ilgili makaleleri Yazarlar kismindan okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Kas 2022 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Hocam atesten sayenızde korkmamayı ogrendık. Usuyorum dedıgı ıcın uzerını orttum sıkıntı olmaz dmı. Bu arada kulagına baktım kahverengi seklinde bir akıntı var gıbı kulagının ıcınde kalmıs durumda. Bu durumda bactrm mi kullanılması gerekiyor Hocam bsey daha soylıycem ama söylemeye cekınıyorum. Eskiden bızım kulagımıız agrıdıgında emzıren annelerin yanına goturup kulagımıza anne sutu damlatılıyordu ama ne hikmetse agrı gecıyordu diye hatırlıyorum. Hocam kızımın kulagına anne sutu damlatsam ne gibi zararı olur daha mı kotu olur. Hocam kızmayın aklımda kalmasın dye sormak istedim
Düzenleyen Meryemesma - 18 Kas 2022 Saat 20:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim gerekmez.
SAKIN kulaga bir sey damlatmayin. Bu damlalar, kulak zarinin yumusayip, gevsemesine ve bazen DELINMESINE sebep olabilir, o zamanda agri gecer. Bu SAHTE iyilik hali sizi sakin aldatmasin. Gordugunuz; kulak kiri, bir sey yapmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Kas 2022 Saat 00:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Tesekkur ederım hocam cok sagolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|