|
Sinüzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2022 Saat 16:25 |
Hocam merhaba sürekli sinüzit oluyorum. Şu an sol kaşımın üstü inanılmaz ağrıyor, buhar yaptım. Ama rahatlamıyor. Ne önerirsiniz? Teşekkür ederim 🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin DAMLA kullanin. Eriskinler icin "damla" sekli yok. Iliadin Spreyi baska bir damlalikli siseye bosaltin.
5 gun, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar ve bas asagi sarkar durumda iken damlatin. Damla yaptiktan sonra o durumda 1-2 dakika bekleyin.
|
|
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba sinüzite dayanamıyorum. Sol kaşımın üstü kafama doğru ağrıyor. Sol burun deliği zonkluyor, sol kulakta basıç çıtırtı sesi var.
Nane yağı dıştan sürünce 1 - 2 saat rahatlatıyor ama sonrasında çok ağrım var. Damla, buhar fayda etmiyor |
|
![]() |
|
Hocam mesajımı gördünüz mü?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118001 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'e devam edin.
Agri icin; Ibufen kullanin. En fazla gunde:3x2 alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba bem ağrıya dayanamadım kbb dr.na gittim sinüs tomografisi çekildi. Klamoks 1000mg(2 kutu) duact kapsül, rinobek sprey verdi.
1 kutu klamoks bitti. Ağrım sol , alın+ kaş +baş tarafındaydı, ancak şu an sağ göz kaş baş tarafında. Sol taraftaki ağrı geçti (2 aydır ağrıyordu) Antibiyotik bir ümit kullandım ama faydsı yok. Dayanılmaz bir ağrı ve öğlen 12 gibi başlıyor 4e 5e kadar çok ağrıyor sonra hafifliyor. Ama genelde bu saatlerde (12-4 arası) dayanılmaz oluyor. Kesin bir çözümü yok mu hocam sinüzitin? Buhar yapıyorum(vicks yada nane yağı ile) burun yıkama yapıyorum, geçmiyor. Düzenleyen bucus - 15 Ara 2022 Saat 21:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotiklerle, GECMEZ. Hadise mikrobik degildir. Gribin yaptigi odem sonucu olusur. Tek caresi, anlattigim
sekilde Iliadin kullanmaktir.
|
|
![]() |
|
Hocam İlliadin i dediğiniz gibi kullanmaya başladıktan sonra ağrım hafifledi. Ben ilk başta fısfıs yapmıştım.
Allah razı olsun 🙏 Sinüs tomografisinin raporu çıkmış. Bakar mısınız? Tomografi raporu NAZAL SEPTUMDA S ŞEKLİNDE DEVİASYON MEVCUTTUR.(ameliyata gerek var mı acaba?) Sol maksiller sinüste totale yakın olmak üzere tüm parazanal sinüslerde aerasyon kaybı, hava sıvı seviyeleri izlenmektedir. Biletarel nazal konkalar normaldir. Her iki tarafta ostio meatal üniteler açıktır. Pterygopalatin fossalar açıktır. Yazıyor. Dr raporu görmeden görüntülere bakarak ilaç verdi. Daha önce burnumdan ameliyat olmam gerektiğini söylemişti bir dr. Fakat son gittiğim 2 dr ameliyata gerek yok dedi. Bir yerde S şeklinde olması sinüzite sebep oluyor diye okudum. Her sene çekerim sinüzitten ama bu yıl beni mahvetti. (3 ay oldu neredeyse geçmiyor) Fikriniz benim için çok önemli. Saygılar. Teşekkürler 🙏 Düzenleyen bucus - 21 Ara 2022 Saat 00:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|