|
boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2022 Saat 11:56 |
hocam 12 yaşında oğlum bir hafta önce nezle olmuştu sizden öğrendiklerimi uygulayarak 3 günde geçmişti fakat dün okuldan geldiğinde ağzını açamıyor yutkunamıyor ve çok boğaz ağrısı olduğu için tantum verde sprey sıktık parasinüs tab.den 1 tane verdim gece ateşi çıktı su an ateşi yok ama boğaz çok kötü ne yapabyapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon, Tantum Verde Sprey devam edin.
|
|
![]() |
|
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
hocam tantum verde spreyi dünde 4 defa her seferinde fıs sıkıyoruz yeterli mi sizce çok teşekkür ederim Allah razi olsun bize yardımcı oldugunuz için iyiki varsınız çünkü çocuklara bir şey olduğunda hemen doktora götüren ben bir poşet dolusu ilaçla dönüp kullanan ben sayenizde doğru bildiğimiz bütün yanlışları öğrendik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sonuca bakin! Sonucda cocugun agrisi geciyorsa, yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|