|
Domu gribi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2022 Saat 21:43 |
Merhaba hocam okulda herkes domiz gribi testler pozitif.kiziminda bugun basi agriyor midesi bulandi da ben de tedbir amacli enfluvir kullansammi test olmadan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfluvir'in etkili oldugunu kim soyledi?
|
|
![]() |
|
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam test oldu infuenza negatif cikti.cok siddetli bas agrisi var. 13 yas 55 kilo hap icemiyor.bu yasta agri kesici ne kullanmamiz gerekir.bas agrisi icin.2 doz calpol plus verdim.ise yaramAdi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam dilinde pas yok yuksek ates mide bulantisi vardi kusma rahatlatti 13 yas 55 kilo kiz .ates 40.5 bas agrisi var cok.hocam ates icin dedgildenbas agrisi icin novalgin 500 mg tablet versek olur mu hap zor iciyir parol verdim simdi .hastanede serum takalim dediler antibiyotik koycaklardi seruma taktirmadik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dil temiz!
SAKIN ates dusurmeyin, sakin bu sebeple Turkiye'de hastanelere gitmeyin. Tamami batakhane seklinde calisiyorlar! Bas agrisi icin, Novalgin tablet, gunde:3x1 alabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|