|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2022 Saat 17:11 |
Sezeryan doğum yaptim.idrar yaparken sabahları ağrı oluyor...İdrar testi verdim hocam..nitrit (-)..lokosit +2 diyor..idrar mikroskopide wbc idrar 16. Rbc idrar 4...idrar yolu enfeksiyon var dedi..ilaclarim cipro 500 mg... piyoleseptyl 100 mg....buscopan plus 20 mg ..
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 02 Kas 2022 Saat 18:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrar Yolu Enfeksiyonu YOK! Sakin o SALAK doktora inanmayin.
Sabunlu sicak su kuvetine oturun, SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.
|
|
![]() |
|
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Alttan dikişte var serklaj dikisleri mi aldılar suya oturamayabilirim..zaten çocuğumu kaybettim bir teşhis koyamadi..öyle yikasam olur mu..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O da olur, hangisi uygun geliyorsa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|