|
Helicobacter mi gastrit mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 09:56 |
Kadir bey size kendimle ilgili soru sormak istiyorum 26 yaşındayım Ramazandan beri mide ağrılarım var daha önceki yazılarınızı okuyarak Famodin başlamıştım geçmişti simdi tekrar ağrım başladı yazılarınızı okumaya devam ettikçe Helicobacter ettiğiniz tarife tam uyuyor . Biseyler yiyince mide ağrım geçiyor .Genelde geceleri ve acıktığım zaman cok ağrıyor. Şuan tekrar Famodine başladım ağrım 3 gün yoktu arada bir tekrar ağrıyor. Bu arada diyet yapamadım hic çiğ meyve yedim ve günde bir fincan kahve içiyorum. Diyete basliycam . Famodinin yanında bactirim kullanmam yeterli midir Helicobacter için. Emziriyorum birde Kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Famodin + Bactrim deneyin, en azından bir zararı olmaz. Emzirme mani değildir.
|
|
![]() |
|
Yurtbegendilayda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Cok teşekkür ederim Kadir bey. Bactirimi ne kadar süre kullanmalıyım?
Birde bir fincan kahve içsem zararı ne olur ? Kesinlikle yasak diyorsunuz onceki yazılarda kahve içmeyi çok seviyorum biraz zorlandım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En az 10 gün kullanın.
Kahveyi nefis köreltecek kadar az kahve koyarak yapın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Bactirimi günde 1 tane mi içeyim Kadir bey çok sagolun iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim Fort:2x1 tablet, 10 gün.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yurtbegendilayda
Iyiki sizi tanıdım Kadir bey hakkınızı ödeyemem cok sagolun. Sizi tanımış olmam benim icin büyük şans
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|