Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Helicobacter mi gastrit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Helicobacter mi gastrit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yurtbegendilayda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Helicobacter mi gastrit mi
    Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 09:56
Kadir bey size kendimle ilgili soru sormak istiyorum 26 yaşındayım Ramazandan beri mide ağrılarım var daha önceki yazılarınızı okuyarak Famodin başlamıştım geçmişti simdi tekrar ağrım başladı yazılarınızı okumaya devam ettikçe Helicobacter ettiğiniz tarife tam uyuyor . Biseyler yiyince mide ağrım geçiyor .Genelde geceleri ve acıktığım zaman cok ağrıyor. Şuan tekrar Famodine başladım ağrım 3 gün yoktu arada bir tekrar ağrıyor.  Bu arada diyet yapamadım hic çiğ meyve yedim ve günde bir fincan kahve içiyorum. Diyete basliycam . Famodinin yanında bactirim kullanmam yeterli midir Helicobacter için. Emziriyorum birde Kadir bey 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118543
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 13:13
Famodin + Bactrim deneyin, en azından bir zararı olmaz. Emzirme mani değildir. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 19:27
Cok teşekkür ederim Kadir bey. Bactirimi ne kadar süre kullanmalıyım? 
Birde bir fincan kahve içsem zararı ne olur ? Kesinlikle yasak diyorsunuz onceki yazılarda kahve içmeyi çok seviyorum biraz zorlandım.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 20:55
En az 10 gün kullanın. 
Kahveyi nefis köreltecek kadar az kahve koyarak yapın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 20:59
Bactirimi günde 1 tane mi içeyim Kadir bey çok sagolun iyiki varsınız
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 21:23
Bactrim Fort:2x1 tablet, 10 gün.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 21:33
Iyiki sizi tanıdım Kadir bey hakkınızı ödeyemem cok sagolun. Sizi tanımış olmam benim icin büyük şans 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.