|
PCT yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Humasli ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2022 Saat 09:41 |
Hocam 30 yaşında bir bayanım. Yaklaşık 1 yıldır dudak ve çevremdeki iyileşmeyen kabuklanma kaşıntı döküntü için çeşitli kremler kullandım ve geçmedi. Dün enfeksiyon hastalıklarına HIV testi yaptırmak için gittim testlerin sonuçlarının hepsi nonreactive çıktı ama PCT değeri yüksek gibi geldi bana emin olamadım. Dr a gidicem tekrar sonuçlar için önce size danışmak istedim.
PCT H(0.108- 0.282) çıkan sonuç=(0.316)% Eos# H(0.02 - 0.5) çıkan sonuç=(0.55×10e3/ül Eos% H(0.5 -5 ) çıkan sonuç= 5.7 % Yüksek mi değil mi acaba?Ayrica 2 yıl önce de adet düzensizliği sonucu hafif derece polikistik over tanısı konuldu hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sepsis, Menenjit gibi hastalıklarınız yoksa, bir önemi yok.
Furacin pomat kullandınız mı?
|
|
![]() |
|
Humasli ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdiye kadar sepsis veya menenjit gibi birşey söyleyen olmadı hocam . Zaten hastaneye pek giden biri değilim. Bunların olup olmadığı nasıl anlaşılır ne yaptırmam gerekir. Ayrıca furacin kullandım çok fazla değişik kremler kullandım değişme olmuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gönderebilirmisiniz.
Gerek Sepsis, gerek Menenjit çok ağır hastalıklardır. Türk doktorlarının her dediklerine inanmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|