|
Oksuruk ve |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gamzeferzaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gamzeferzaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oksuruk veGönderim Zamanı: 12 Eki 2022 Saat 14:31 |
|
Merhaba Hocam; Öncelikle bilgilendirmeniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Daha önce benzer soruları cevapladığınızı biliyorum fakat 30 aylık oğlum özelinde sormak istiyorum. Bilginiz ile bizleri aydınlatabilirseniz çok sevinirim. -
Oğlum 24 aylığa kadar anne sütüyle beslendi ve
aşı sonrası calpol dışında ilaç kullanmadı. -
26 aylık iken kuzenleri hasta olduktan sonra,
öksrük ve burun akıntısı başladı. Ateş olmadı. Öksürük şurubu olarak prospan verdik. Nefes almada
zorlandığını hissedince acile götürdük. Kan tahlili, röntgen sonrası bir gece
acilde kaldık, ventolin, budecort ve serum verildi, ertesi gün taburcu edildik Tedavi: 3 ay
zespira toz, 10 gün ventolin, budecort ve 7 gün zaditen kullandık. - 28 aylık ilen rüzgarda kaldı yazın, oksuruk ve burun akıntısı oldu. Ateş olmadı. Prospan verdik bir sefer. Nefes almada zorlandığını hissedince acile götürdük. Kan tahlili, röntgen sonrası bir gece acilde kaldık, ventolin, budecort ve serum verildi, ertesi gün taburcu edildik. Reaktif ciğer dediler ve astım olabileceğini söylediler. Tedavi: 10 gün ventolin, 10 gün cortair,
4 ay onceair, 4 hafta zaditen, 4 hafta risonel kullandık. -
1 hafta evel yine burun akıntısı ve oksuruk oldu.
Bu sefer limonbal, zancefil suyu içiriyoruz. Bu sefer iyileşti gibi. Burun akıntısı
geçti ve oksuruk oluşmadı. Merak ettkilerim; -
Hata yaptığımız bir bokta var mıdır? -
Prospan alerji yapıyor olabilir mi oğluma? -
Çocugum reaktif ciğer hastalığı veya astım
olabilir mi? -
Once air kullanmak oğluma zarar verir mi? -
Akşamları uyumadan önce kesik bir öksürük
oluyor. Bazende gün içinde Kısa sürüyor normal midir? Boğazını temizleyen bir oksuruk yapmaya başladı. nedeni ne olabilir? -
Yapmamız gereken nedir? Şimdiden teşekkür ederim hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2022 Saat 18:15 |
|
1- 26 aylıkta, Prospan verilerek; "Sahtekarlığın 3 Safhası" başarı ile uygulamiş. Bir Prospan kullanmak
size kaça maloldu, bir hesaplayın.
2- 28 aylıkta, gene Prospan kurbanı olmuşsunuz ve "Sahtekarlığın 3 Safhası" gene başarı ile uygulanmiş. Bu sahtekarlar iyi yere dükkan açmışlar! 3- Her öksürene Astım tedavileri vermek, Türk doktorlarının en sevdikleri ve bir aralar her öksüren hastaya Astım tedavileri uyguladıkları sahtekarlık ve dolandırıcılık metodu idi. Artık foyaları iyice belli olunca, Astım demeyip Broşit, Zatürre başlangıcı gibi soytarılıklar ile halkı gene dolandırıyorlar. 4- Öksürük, hastalık değildir. Vücudun savunma mekanizmasıdır. Prospan ve benzeri şuruplarla öksürük baskılanınca, mikroplar rahatlıkla Akciğerlere inmekte ve 3. safhada hastanelik olmakta idiniz. Öksürük nedeni ile Türk doktorlara gitmeyin. Limonlu bal, sıcak su buharı, ve ColdMix ile evde halledin. En mühimi, yazılarımı, soru-cevapları okuyun. Damdan düşenin halinden damdan düşenler anlar hesabı eski üyeler size çok enteresan şeyler anlatacaklardır. 5- OnceAir; bronşları genişleterek virusların Akciğerlere inmesine ve çocukların Hastanelik olmasına sebep olur. "Sahtekarlığın 2. Safha" ilacıdır. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Eki 2022 Saat 18:19 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|