|
Karın agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2022 Saat 18:16 |
Merhaba doktor bey kızım son bir kaç aydır ara ara karnının agridigi söylüyor bu ağrılar bazen tuvalet öncesi oluyor kakasını yapınca geçiyor kızım 5 yasinda 17.5 kilo çok iştahlı bir çocuk değil ağrısı bazen iki dakika falan sürüyor o yüzden açıkçası gaz hareketleri olarak düşündüm bugün yine sabah söyleyince size sorayım dedim buarada sık ve az yemek yiyor tuvalete her gun çıksa bile az yediği için kakasi sert sizce gaz hareketlerine mi ağrı diyor buaralar gece dış sıkarak yatıyor solucan olabilirmi yada Allah korusun ciddi bir şey ne önerirsiniz doktora gitsem bir ton tahlil yapacak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solucan olsa; burun ve popo kaşıntıları olur.
Veya siz kakasında görürsünüz. Ciddi bir şey değil. Eski yazdıklarımı bugünden geriye okuyun.
|
|
![]() |
|
Telasli anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Telasli anne
Hocam eski mesajlarınızı okudum andozol şurup deneyeyim mi peki neden oluyor bu agrilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin, ilaç gereksiz verilse bile zararlı olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|