|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2022 Saat 22:26 |
Hocam merhabalar.Oğlum yakında 6 yaşına girecek 2 aya yakındır keçi kakası gibi siyaha yakın kaka yapıyor yeme sistemi her zaman ki gibi çorbasından sebzesine salatasina kadar sağlıklı bir şekilde yiyor arada düzelse de yine keçi kakasına dönüyor.dulcosoft aldim yan etkisi yok diye 3 gün icirdim düzeldi bıraktım tekrarladı maalesef.Poposunda herhangi bi çatlak veya kanama da yok şükür. Ne yapmam gerekir neden olur ve ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Popoda "çatlak" (Fissür) çocuklukta olmaz.
Tamamı Türk doktor uydurmasıdır. Siz de eğer bir doktora gitseniz, size de "Poposunda çatlak var" diyecekler. Eğer; çocukta bir sıkıntı yoksa, karışmayın. Oluyorsa, biraz yağ ve şekerli gıdaları arttırın, pirinç, Muz ve patates vermeyin.
|
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağ olun hocam çok teşekkürler. Elindeki soyulmalarda düzeldi ama şimdi okulda yüzme dersi tekrar başlayacak yeniden klorlu havuza girecek maalesef.Havuza girmeden eline sürmem için önereceğiniz bir krem var mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok. Her banyo sonunda, avuç içlerine kese uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|