|
Streptokok |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mhtpcmn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2022 Saat 15:21 |
Hocam merhabalar,
6 yas kizim 3 gün ateslendi. 38.8lerdeydi hep ve ben ates düsürücü vs vermedim. Carsamba/Persembe gecesi 40.5leri görünce ibuflam verdim. Siddetli bogaz agrisi ile sabah doktora gittik (Almanya) doktor (normalde antibiyotik hic vermez veya test yapmaz) bu kez bogazdan örnek almaliyz dedi ve 15dk sonra Streptokok + dedi. Infectocillin 300 verdi ve günde 3 kez 5mg dedi. Sizin yazdiklarinizdan okumustum. 12saat icinde gecmez ise belirtiler bakteri yanit vermiyor ve rezistans olusmustur ya da viraldir. Suan tam 48 saat oldu ve hala atesi 40larda. 6-7 saate bir ibuflam veriyorum yoksa tamamen baygin halde. Bu arada benim de bogazlarim agrimaya basladi tabi ki. Türkiyede yasadigim süresince de Almanyada da size yazmadan doktorlara güvenemiyorum. Bu sebeple rahatsiz ediyorum. Selamlar
|
|
<3
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Streptokoklar, dünya var olduğu sürece, ASLA Penisilin'e karşı direnç geliştiremezler ve geliştiremiyeceklerdir.
Eğer hala ateş düşmedi ise, kesinlikle Streptokok enfeksiyonu değildir. Streptokok olduğunda: Ateş+ Ağızda pis koku+ Dili kaplayan pas tabakası+ Bulantı ve kusmalar olur. Eğer çocuğunuzda ve sizde diliniz "PEMBE" ise kesinlikle Streptokok değildir. Allahtan değil, zira Streptokok olduğunda, verilecek tedavi de böyle değildir. Eskiden Almanya dünya en fazla sahtekar doktor barındıran bir ülke iken, son 20 seneden beri Türkiye onları geçmiştir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2022 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
mhtpcmn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizim dediginiz sekilde hocam, ates agiz kokusu ve dilde pas. Bademciklerinde de beyaz kaplama.
Zaten burada gecen yil acil bedemcikleri alinsin dediler. Aldinmasina izin vermedim. Peki bu durumda sizin tavsiyeniz ne hocam? Suan 6 saat doldu yine 40 ates.
|
|
<3
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bademcikler üzerinde beyaz "exuda" varsa, bu, viral bir enfeksiyon olan Enfeksiyöz Mononükleoz dur. 1 hafta ateş yapar.
Türk doktorları bu hastalığı bilmezler. Sakın antibiyotik kullanmayın, döküntü olur ve doktorlar daha beter saçmalarlar. Nadiren hayal görmeler, denge bozuklukları da olur. İlgili yazı ve makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Sagolun hocam. Alman doktorlari da bilmiyor anlasilan. Hemen makalanizi aratiyorum.
Strep testinin pozitif cikmasi kafa karistirdi bende tabi. |
|
<3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türklerden ve Almanlardan her türlü sahtekarlığı beklerim.
|
|
![]() |
|
Hocam yemin ederim bu Almanyada her seye fabrikadan vikmis camasir makinasiymis gibi muayene etmeleri beni benden aliyor.
Dün gece (pazartesiden beri süren) atesi düstü. Dilde pas ve bogazda beyazlik hala var. Antibiyotikten olsa gerek ishal oldu. Ve bu ishali cikaramiyor cocuk. Yaniyor diye agliyor. Doktoru aradim, dr yardimcisi randevu vermedi. Normal, antibiyotik bitmemis bile daha siz ariyorsunuz dedi. Danone actimel felan verin. Ishalden yaniyor dedi. Hocam napalim? Cocuk zayifliyor, agliyor eziyet resmen. |
|
<3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İshallerde sakın hiçbir ilacı kulanmayın, Antibiyotik veriyorsanız da HEMEN KESİN!!
İshaller ile ilgili yazılarımı : anneoluncaanladim.com sitesinden okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|