|
İsal kusma karın agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 10:38 |
Hocam merhaba kizm 7 yaş ında dün sabah mgde bulantisyla uyandı 11den 13 e kadr çok sık isal e çıktı su gbiydi ...karın agrisiyla birlikte sonra bu süreç bı saat sonra iki saat araliklar la devm etti yemesi içmesi yerinde ve kusma olmadığı için hasteneye grmedim gce ateşi çıktı ve çok fazl karın ağrısı ile miğde bulantısı sikayeti yaşadı gce yarışı ikiye kadr bekledim karnım agriyo mgdem bulaniyo ... Bacaklarım agryo diye devm li sizlaniyordu .. iki de en azından vücudu agrilrilaryla ateş aradan çıksın diye parol veridm ki hiç ateslenince vermem ateş düşürücü dün çok yorulduğunu gördum ateş düşürücü sonrası uyudu gtti miğde bulantis ve karın agrsi da gcti sanki kafam karıştı .. sabh yine miğde bulanti ve karın agrsiyla uyandık isal cikmaya sabh da devm etti ateş düşürücü bidaha verdim yine sakinleşti uyudu giiti ..peki bn ne yapicam hocam miğde bulanti karın ağrısı zamnla gcer mi çok sikayt edio özellik bulantidn çok rahtsz bı ilaç var mı bulantı için uygun aolur mu kullanmam hastene ye gtmemeye gerek yok gbi geldi bna ama bı tahlil vs . Yaptrmak gerkir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118376 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İshala sebep olan bakterilerin tamamı barsaklardan atılana kadar devam eder.
Ağrı kesiciler barsak hareketlerini de azalttığı için, hastalık biraz uzar. Bulantı için; Metpamid şurup, günde 3x1 verin.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 442 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|