Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen boğaz ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen boğaz ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖzlemBaharGülce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖzlemBaharGülce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen boğaz ağrısı
    Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2022 Saat 05:43
Hocam,  daha önce de yazmıştım. Neredeyse 15 gündür grip olmuştum, geçiyor gibi oldu ama yine de hiç geçmedi,  boğazım geceleri özellikle sağ tarafı ciddi şekilde yara olmuş gibi acıyor yutkunurken batma ve ağrı oluyor,  gün içinde geçiyor,  gece yine başlıyor,  öksürük de bir azalıyor bir artıyor .  KBB ye randevu alamadım,  özele deseniz artık gitmek imkansız oldu,  ne yapacağımı bilemedim hocam,  yaz günü neden bu kadar ağır grip geçirilir,  daha doğrusu bir türlü geçmez? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118455
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2022 Saat 09:21
Tek tarafli bademcik(boğaz) tutulması genellikle Enfeksiyöz Mononükleoz denilen viruslarla olur. Tedavisi 
yoktur, 2-3 hafta sürebilir. Ağrı için; Tantum Verde Sprey kullanın. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.