|
Deri altında şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2022 Saat 22:16 |
Sayın hocam Merhaba,
Çocugumuz 32 aylık erkek 14.500 kg Çocuğumuzun bacağında bu akşam otururken böyle bir şişlik farkettim deri altında sert değil ve dokunduğumda ağrı hissetmiyor sayın hocam bu önemli birşey olabilir mi fotoğraf ekliyorum
Düzenleyen Ercan52 - 18 Ağu 2022 Saat 22:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Daha önceden bir şekilde çarptı ise, onun kalıntısı olabilir.
2- Higroma olabilir. Zararsızdır ama büyürse alınabilir. Takip edin. 3- Gene darbe sonucu oluşmuş Lipom olabilir, takip edin.
|
|
![]() |
|
Ercan52 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 414 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam lipom ise bir zararı olabilir mi acaba ? Yani ilerleyen zamanda
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119235 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz. Sadece görünüm olarak önemli.
Ya kitle; ya da ameliyat izi!! Tercihinize bağlı.
|
|
![]() |
|
Çok sağolun hocam sanırım burasını biryere çarpmıştı. Eğer vurmaya bağlı şişlikse ne zaman geçer hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem. Çarpmanın şiddetine bağlı. Ayrıca da bir önemi yok.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam. Hocam bir sorum daha olacaktı çocugumuzun bacağında bir ben vardı nokta kadar bu ben dışarıdan elle hissediliyor ve kızarmış kaşınıyor diyor fakat ben nokta kadar bunun bir önemi olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|