|
ayak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nalanalan2 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nalanalan2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2022 Saat 11:22 |
https://www.facebook.com/photo/?fbid=148151717862490&set=pcb.148151747862487
Hocam iyi günler dilerim 7 yaşındaki kızımın ayağında bir kaç aydır resimdeki gibi bir şey çıktı. Toplu iğne başı kadardı büyüdü. Ara sıra üzerine basınca ağrıdığını söylüyor ama her zaman değil. Küçükken bir şey mi battı diye iğneyle bir kaç kez almayı denedim acıyor dedi dokundurmadı. Hocam cerraha götürsem anesteziyle alayım der diye korkuyorum. İlgili yazıları okumaya çalıştım. Çivi mi batıyor diye ayakkabılarını kontrol ettim. Yaz diye genelde terlik giyiyor hocam. Sabunlu suda bekletip törpülemeye çalışsam olur mu Nasır mıdır. Sağ olun var olun hocam. Yıllardır, sizin görüşünüzü öğrenmeden su bile içmez olduk neredeyse
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasır. Pedikür yapan bir yerde o nasırın alınması şart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|