|
Deposilin 6.3.3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2022 Saat 22:50 |
Merhabalar doktor bey. 7 yaşındaki oğlumun dün ateşi çıktı. Boğazı beyaz ve bademcikleri çok şişti. Ağız kokusu ve paslı dil de mevcut. Acile gittik deposilin 6.3.3 vursurdu doktor. Bugünden itibaren de günde iki kez agumentin400/57 verdi. Bugün hala ateşi mevcut deposilin hemen etki göstermez miydi . Birde antibiyotik bitene kadar yani yaklaşık 8+10 gün arası kullanacak. Bu yeterli olur mu tedavi için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118444 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deposilin6.3.3 bir tek; Strep-A Testi:(+) olan hastalara vurulur.
Deposilin1.2 'den çok farklıdır. Deposilin6.3.3 Üç farklı Penisilin ihtiva eder. 600,000 ünite çabuk tesirli, 300,000 orta süre tesirli ve 300,000 uzun süre etkili (Penadur) ihtiva eder. Deposilin1.2 ise, sadece uzun etkili(Penadur) ihtiva eder ve ilk 2 gün etkili olmadığı için, ilk 2 gün etkili olacak çabuk etkili antibiyotik verilmesi şarttır. Bu SALAK; daha yazdığı ilacın özelliklerini bile bilmiyor. Tipik bir Türk doktoru. Deposilin 6.3.3 gereken durumda hastada: ATEŞ +Ağızda pis koku + Dili kaplayan Pas tabakası+Bulantı/ kusmalar olur. Strep-A Testi yapılması şarttır. LÜTFEN: Bu tip sonuları sadece bu kısımdan sorun. Hem buradan, hem özelden SORMAYIN! Bana boşuna vakit kaybettiriyorsunuz. |
|
![]() |
|
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Kusura bakmayın alttaki notunuzu yeni gördüm. Forumun işleyişini çok bilmiyorum.nereye yazacağımı bilemedim.
Bir de doktor bey ,oğlumun alerjik rinit var. Sabahları hapşırma,gözde sulanma , burun akıntısı ve öksürük oluyor. Gece ağzı açık uyuma ve koşarken öksürme de var.cocuk Doktoru zespira başlamıştı. Sürekli kullanmasını istemediği için kesmişti. Öksürmeye başladı tanı ilaç kesilince sonra da boğazı şişti ve ateş oldu. Bende yeniden başladım zespirayi. Ne yapmamı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118444 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir allerji, ATEŞ YAPMAZ! Belliki Grip.
Sakın Zespirayı (Astım ilacıdır) vermeyin. Tipik bir Türk doktoru!!! "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı Forum ilk sayfasından bulup okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ağu 2022 Saat 10:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Teşekkürler doktor bey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|