|
Psikolojik destek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2022 Saat 18:21 |
Kadir bey merhaba,kizim 12 yaşında 8.sinifa gecti. Anasinifindan beri okula uyum sağlamada problem yaşıyor. Dersleri çok iyi ama okula gitmek istemiyor .arkadaslariyla hemen kaynasamiyor.pandemi döneminde uzaktan eğitimle iyice kötü olduk.evde eğitim istiyomus nefesi kesiliyomus orda gitmiycekmis.gecen senede nerdeyse her gün ağlayarak gitti yemeden içmeden geldi .bu sene lgs senesi birde.psikologa başvuralim diyoruz artık.ilac verirse kullanmak istemiyorum aslında ama size danışmak istedim.nasil bi yol izleyelim
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Passiflora diye bi ilaç söylediler ama rastgele kullanılırmi bilemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Psikiyatri uzmanı görsün. Psikologlar doktor değillerdir ve ilaç yazma selahiyetleri yoktur.
|
|
![]() |
|
Psikiyatri randevusu aldim Kadir bey yalnız ilaç verirse kullanayimmi onu bilmiyorum.bunun sebebi nedir büyüdükçe hafifler dedik olmadı.ilac bize çare olurmu .düzelirim çok umutsuzum .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denersiniz.. Hemen ilk baştan "İstemezük" diye Yeniçeri kafası ile iş yapmayın.
Fayda görürseniz devam edersiniz. Senelerce kullanıp, şu anda USA'da mühendislik okuyan hastam bile oldu.
|
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba ,kızımı çocuk ve erken psikiyatrist ine götürdük bugu n. Yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi koydu.ilacla tedavi lazim psikoterapi yetmez dedi.zedprex şurup verdi.ilk 3 gün bi tatlı kaşığı sonra 1 yemek kaşığı vericem 20 gün sonra bi daha gidicez .bi anda düzelme olmuycak dedi.ilaclarin prospektusunu okuyunca ruhum daraldı.cok tedirginim ilac yan etkisi en az olan ilaçmis söylediğine göre .o kadar kaygılıyımki bende mi içsem diye düşünmedim değil.acaba çocuğuma da benden mi gecti bu illet
Düzenleyen Aslı - 04 Ağu 2022 Saat 14:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İlaçları kullanın. Hangi ilacın içini okusanız, hepsinde benzer yazılar vardır.
İlaç firmaları kasten bunları yazarlar ki, bu durumlar olduğunda, tazminat ödeme durumları olmasın!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|