Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Psikolojik destek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Psikolojik destek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Psikolojik destek
    Gönderim Zamanı: 30 Tem 2022 Saat 18:21
Kadir bey merhaba,kizim 12 yaşında 8.sinifa gecti. Anasinifindan beri okula uyum sağlamada problem yaşıyor. Dersleri çok iyi  ama okula gitmek istemiyor .arkadaslariyla hemen kaynasamiyor.pandemi döneminde uzaktan eğitimle iyice kötü olduk.evde eğitim istiyomus nefesi kesiliyomus orda gitmiycekmis.gecen senede nerdeyse her gün ağlayarak gitti yemeden içmeden geldi .bu sene lgs senesi birde.psikologa başvuralim diyoruz artık.ilac verirse kullanmak istemiyorum aslında ama size danışmak istedim.nasil bi yol izleyelim 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2022 Saat 18:27
Passiflora diye bi ilaç söylediler ama rastgele kullanılırmi bilemedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118542
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2022 Saat 21:53
Bir Psikiyatri uzmanı görsün. Psikologlar doktor değillerdir ve ilaç yazma selahiyetleri yoktur.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2022 Saat 23:17
Psikiyatri randevusu aldim Kadir bey  yalnız ilaç verirse kullanayimmi onu bilmiyorum.bunun sebebi nedir büyüdükçe hafifler dedik olmadı.ilac bize çare olurmu .düzelirim çok umutsuzum .
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2022 Saat 08:23
Denersiniz.. Hemen ilk baştan "İstemezük" diye Yeniçeri kafası ile iş yapmayın. 
Fayda görürseniz devam edersiniz. 
Senelerce kullanıp, şu anda USA'da mühendislik okuyan hastam bile oldu. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2022 Saat 14:47
Kadir bey merhaba ,kızımı çocuk ve erken psikiyatrist ine götürdük bugu n. Yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi koydu.ilacla tedavi lazim psikoterapi yetmez dedi.zedprex şurup verdi.ilk 3 gün bi tatlı kaşığı sonra  1 yemek kaşığı vericem 20 gün sonra bi daha gidicez .bi anda düzelme olmuycak dedi.ilaclarin prospektusunu  okuyunca ruhum daraldı.cok tedirginim ilac yan etkisi en az olan ilaçmis  söylediğine göre .o kadar kaygılıyımki bende mi içsem diye düşünmedim değil.acaba çocuğuma da benden mi gecti bu illet 

Düzenleyen Aslı - 04 Ağu 2022 Saat 14:48
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2022 Saat 14:57
İlaçları kullanın. Hangi ilacın içini okusanız, hepsinde benzer yazılar vardır.
İlaç firmaları kasten bunları yazarlar ki, bu durumlar olduğunda, tazminat ödeme durumları olmasın!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.