|
Tek taraflı bademcik şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alara123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2022 Saat 13:11 |
Merhaba Kadir Bey, yaklaşık 1 ay önce kızımın tek bademciğinin şiş olduğunu fark ettim. Ne zamandır böyleydi bilmiyorum. Memlekete gittik bu arada doktora götüremedim. Bu sabah baktığımda hala tek bademciği şiş. Ateş, halsizlik herhangi bir hastalık belirtisi yok. En son mayıs ayında soğuk algınlığı gibi bir hastalık geçirmişti. Boğaz ağrısı ve halsizlik olmuştu. Doktora gitmeden iyileşti. 1 hafta kadar sürmüştü. Kızım 10 buçuk yaşında bu arada. Endişelenmemiz gereken birşey var mı? Doktora götürmeli miyiz?
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mayıs ayında, "Enfeksiyöz Mononükleoz" geçirmiş. O tek taraflı bademciğin küçülebilmesi için, en az 2-3 ay
süre ile hiç enfeksiyon almaması gerekir. Aralarda boğaz enfeksiyonları geçirirse, aylarca küçülmez ama bir zararı da yoktur. |
|
![]() |
|
Alara123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim Kadir Bey🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|