|
Tarihi geçmiş çikolata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2022 Saat 13:09 |
Hocam iyi günler
Oğlum 31 temmuz 2018 doğumlu Oğlum bugün anneannesinin evinde 1 sene tarihi geçmiş gofret yemiş ben daha sonradan fark ettim açıkçası korktum gıda zehirlenmesi olur diye Hocam ne yapmam gerekli Gıda zehirlenmesi olursa ne gibi belirtileri olabilir Acile goturmeme gerek var mı Zaten daha yeni ishal mide bulantısı geçirdi Ne gibi önlemler alabilirim Hocam Google okudum kadarıyla 12 - 36 saat aralığında zehirlenmeler meydana çıkarmış Allah korusun ölüme yol acarmis gıda zehirlenmesi kanlı ishal kanlı kusma yaparmış Hocam O kadar üzgünüm ki hocam
Düzenleyen DemetRüzgar - 22 Tem 2022 Saat 13:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gida zehirlenmesi yoğun şeker ihtiva eden gıdalarda olmaz. Olanlarda ise, oluşan "gaz" nedeni ile ambalajı
şişer. Merak etmeyin, hiçbir şey olmayacak. Türkçe internetlerdeki yazılar puştlar tarafından yazılmıştır ve hepsinin gayesi halkı korkutup, doktorlara koşmalarını sağlamak içindir. Sakın onların tuzaklarına düşmeyin. Onların anlattıkları durumlar, ambalajlı gıdalarda olmaz. Bu tip zehirlenmeler, mikrop bulaşmış gıdalardan olur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Tem 2022 Saat 17:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|