|
Kaka kan |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
DemetRüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaka kanGönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 18:53 |
|
Hocam iyi akşamlar
Oğlum 31 temmuz 2018 doğumlu 21 kilo 105 cm Mide bulantısı olmuştu ve 1 kez ishal daha önceden kakasinda sadece bir kez kan görmüştüm o da aşırı kabizdi Bugün normaldi kakasi kakasina baktım da çok küçük kan gibi bir şey gördüm Sonra iç çamaşırı baktım da iç camasirina yapışmış küçük kırmızı bir şey daha gördüm kan gibiydi Hocam karnın agriyor mu diye soruyorum yok diyor Benim sorum şu 1. Domates tüketiyor ondan kaynaklı olabilir mi 2. Eğer domatesle alakası yoksa neden kaynaklı olabilir 3. Ne gibi testler gerekli ne yapmam gerekiyor oldukça canimi sıkıyor Hocam çok çaresiz kaldım 4. 2 günde 3 günde kakasını yapan bir çocuk normal yapıyor ara da kabız oluyor 5. Poposuna herhangi bir şey de yok ne yapmam lazım Hocam Ayran yoğurt et süt tüketen bir çocuk 6. Ne zaman doktora goturmeliyim 7. Hocam kaka yaparken çok büyük yapıyor böle ayıptır söylemesi kol gibi yapıyor kakasını 2 yaşındayken çocuk cerrahisi bakmisti makatta darlık yoktu Düzenleyen DemetRüzgar - 21 Tem 2022 Saat 19:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Tem 2022 Saat 21:38 |
|
1- O gördükleriniz, "kan" değil, domates kabukları olabilir.
2- Durup dururken barsak kanaması olmaz. 3- Takip edin, bu arada domates vermeyinç 4- Çocuklarda kaka yapma nizamı genelde bu şekildedir. 5- Poposun da NE olacak? Beslenmesi de gayet güzel. 6- Bu arazlarla gerek yok. 7- Darlık olsa, kalın DEĞİL, ince kakalar yapar! Beklettiği için oluyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|