|
Bilgi rica |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2022 Saat 17:38 |
Kadir hocam öncelikle bayramınız kutlu olsun izninizle size danışmak istediğim bir konu var bugün bayram ziyaretinde bir arkadaşım ciğer ve dana eti ile kavurma yapmış oğlumun da karnı açtı ona bir tabak koydu oğlum yedikten sonra kavurmayı pişirirken içine limon tuzu koyduğunu söyledi. Öncesinde söyleseydi asla yedirmezdim tadınca hakikaten ağzımın içi ekşi tuzlu gibi oldu. Oğluma bir zararı olur mu çok tedirgin oldum? Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir zararı olmaz. Pek çok katkı maddesinden daha masumdur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|