|
Enfeksiyon mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2022 Saat 18:42 |
Hocam merhaba, Pazar akşamı boğaz ağrım başladı. Şiddetlenerek devam etti. Yutkunurken çok acıyor, gece özellikle çok rahatsız ediyor. Pzt. Aksamida şiddetle bacak Kol ayak ağrısı ve özellikle şakaklarimda daha belirgin olan baş ağrısı eşlik etti. Ayak ve el parmaklarım çok ağrıyor sızlıyor. Dayanılmaz bir ağrı Hocam. Ateşim 37.4 u geçmedi, agrilar için parol aldım ama baş ağrımı hiç hafifletmedi. Vücut ağrım çok az hafifliyor ilaçla ama çok az. Günlerdir ağrıdan kesintisiz uyuyamıyorum. İdrar tahlilinde keton cikmis, doktor enfeksiyon var dedi antibiyotik yazdı. Henüz ilaçların hiç birini almadim. Kan değerlerim yerlerde, Wbc dusuk diye kullanılmaz dedim ama enfeksiyon var dedi doktor. Ben Covid olduğumdan şüpheleniyorum ama bakalım onun test sonucu hemen çıkmadı. Birde Hocam MONO yüksek cikmis ama bende çok yüksek ateş yok. Bir kan degerlerimi yorumlarmisiniz. Birde CRP YUKSEK CIKMIS. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119577 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet.... "Enfeksiyon" var!! AMA, viral enfeksiyon.. Turk doktorları, Bakteri ve virüs ayırımını bilmezler.
Onlar için "Enfeksiyon" varsa, Antibiyotik verilir. Kafa yapıları bu.. Streptokoklara; "Beta virusu", Tifo basiline "Tifo virüsü" diyenlerden ne beklenir? CRP'de, HER enfeksiyonda ve hücre yıkımı olan her durumda yüksek çıkar, ayrıca da, aynı kafa yapısındaki Laboratuvarlar da, SADECE, Kalbin iskemik durumlarında kullanılması gereken "Yüksek hassasiyetteki" CRP'yi kullanırlar! Türk doktorları da, bu farkı bilmedikleri için ve de ahmak olduklarından, WBC(Lökosit) değerini dikkate almadan Antibiyotikleri dayarlar. Yapılabilecek bir şey yok, Onlara da böyle öğretiyorlar! Evet, Covid olabilirsıniz. Sakın ateş düşürmeyin, sakın Antibiyotik almayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2022 Saat 21:28 |
|
![]() |
|
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyöz Mononükleoz olabilir miyim hocam? Ama ateşim hiç yok. Birde kusma olmadigi halde idrarda keton neden çıkar acaba? Yemek yememe gibi bir durumum da olmadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119577 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
E.M. 'de mutlaka 1 hafta kadar ateş olur.
İdrarda "Keton": 1, Diabetik "Keto-asidoz'da( İdrar da şeker:++++ olur) 2- Kusan hastalarda, 3-Uzun süreli aç kalanlarda, Keton diyeti uygulayanlarda. İdrarda çıkar. Ayrıca Laboratuvarda yanlış bakılmış da olabilir, bir teşhise gitmeden önce tekrarlatırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|