|
oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2022 Saat 14:11 |
Kadir hocam daha evvelde yazmistim ama hic bir ilac fayda etmiyor. 1 ay once 3.5 yasinda oglumda ellerde kasinti ile basladi sorna vucudun bazi yerlerine yayildi. Kortizon krem merhem hersey kullandik. Dun diger gunlere nazaran uyuz gibi kasindi uyuyamadi agladi. Baktimki bu kes herseyrinde var onceleri dizleede ellerdw ve yuzde vardi bir iki tanede vucudunda simdi sanki isilik gibi olmus ama degil. Kan rahlili yaotiriyimmi artik ? Internette kasintili dokuntuler icin lenfoma losemi ihtimalini yazmislar. Cok korktum
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam resimde burda https://www.hizliresim.com/h8sbfu6
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Cildiye doktoru görsün. Tercihen Tıp Fakültesi uygun olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki bu kotu hastaliklarla alakali bisi olabilrmi bunun ayrimini yapabilrniyiZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zannetmiyorum. Ancak gerekirse cilt biopsisi yardımcı olabilir.
|
|
![]() |
|
GökçeSare ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2022 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GökçeSare
Merhaba benim kızımda da çıktı sizin bahsettiğiniz gibi. Şimdi okurken denk geldim. Hazirandan beri son durumunuz ne oldu? Götürüp teşhis koydurdunuz mu? Ne dediler bu durum için?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|