Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak kiri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak kiri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayten1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 243
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayten1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak kiri
    Gönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 11:48
3 yaş 10 aylık.15 kilo.Hocam 2 gündür oğlumun burnu akıyordu dün gece uyandı önce sol kulağım ağrıyor dedi yazilariniza baktım illadin onermissiniz gece o yoktu evde parol verdim bir ölçek  3 saat sonra uyandı basım agriyor dedi uyuamadi gece 3 de yine ağladı bu sefer öbür kulağım ağrıyor dedi uayamayinca yine ilaç verdim parol uyudu şimdi ağrı yok öksürük var burun tıkanıklığı var tüm günü dışarıda oynayan çocuklar bunlar yani toz kir hep var lojman ortami.rivere götürdüm akut faranjit dedi augment verdi.kulagi kirle dolu dedi busonex yazdı illadin de alayım dedim ben öyle bir şey bilmiyorum deyince ben de bu sefer doktora guvenmedim size yazmak kusura bakmayın 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 13:06
"Akut farenjit" olsa; Ateş+Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olur. 
Bunlar varsa başlayın, yoksa poposundan uydurmuş demektir. 
Akut Farenjit'de ASLA burun akıntısı olmaz. 
Evde İliadin damla bulunsun. Bugünden geriye giderek bu konuda yazdıklarımı okuyun.

Yukarı Dön
Ayten1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 243
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayten1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 14:35
Teşekkürler hocam.13 Haziran'da uçağa binecez 3 saatlik yolculuk bu kulak kiri bir sorun çıkarır mı bize eczaci buşonex yerine gliserin vermiş ama siz hiç birini kullanmayın dediğiniz için damlatmadim.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2022 Saat 16:23
Ağrısız dönemde kullanın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.