|
Alerji mi grip mi? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dmtcyln
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji mi grip mi?Gönderim Zamanı: 01 Haz 2022 Saat 21:33 |
|
Sayın hocam size danışmak istediğim bir konu var çünkü size sormadan ne yapmam gerektiği konusunda elim kolum bağlı oluyor sizden başkasına ne yazık ki güvenemiyorum. Kızım 6 yaşında ve doğduğun beri sizi okuyarak bu yaşa getirdim sağlığınıza duacıyım. Sormak istediğim konu benim alerjik bir bünyem var kızım da okul çağında çok sık grip oluyor ve öksürüğü çok inatçı uzun süre geçmiyor. Kimisi diyor alerjisi var kimisi de ağzı açık yatıyor geniz eti var kesin aldırmalısın diyor. Ben şimdi alerji dr a götürsem alerji testi yapacak ve birsürü şeye alerjisi tespit edip ilaca boğacak kbb ise geniz etini aldırman lazım diyecek. Sizce çizik atılıp solusyon dökülen alerji testinde alerjisi olmasa da çıkar mı gerekli mi geniz etinin alınmaması gelişimini olumsuz etkiler mi? Ne yapmam lazım ben burnunu temizleyip illadin ve ballı limonla ilerliyorum genelde ama bu öksürük bizi çok yıprattı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2022 Saat 08:23 |
|
HİÇBİR allerji testine güvenmeyin.. Eğer; bir tane güvenilir allerji testi olsa idi, herkes onu kullanırdı ve
bu kadar çeşitli allerji testleri olmazdı. Hele "Geniz eti" ile hiç alakası yok. Zaten kendiliğinden küçülecek. Öksürük, Türk doktorlarının zannettikleri gibi bir hastalık değildir, vücudun savunmasıdır. Akciğerlerden atılması gereken mikroplar veya cisimler varsa şahıs öksürür! Vazifesini yerine getirince de durur.
|
|
![]() |
|
dmtcyln
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2022 Saat 09:17 |
|
Değerli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hocam. Duyduğum iki söylem var bunlar hakkında görüşlerinizi de çok merak ediyorum;
*Veli grubunda bir veli alerji doktoruna götürmüş çizikli testten yapmış ve herşeye alerjisi çıkınca bir masa dolusu ilaç vermiş, ben de çocuklarda ateş de olduğunu alerjinin ateş yapmadığını bildiğimi söyleyince doktor demiş ki alerjiden ciğerleri sıkıştığı için hafif ateş yapması normalmiş? *Diğeri ise alerji tüm hastalıkları tetiklermiş burunla başlayıp boğaz enfeksiyonlarına sebep olurmuş.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2022 Saat 12:45 |
|
Palavra. Meydanı boş bulmuş, sallayıp duruyor.
Once her Grip hastasına "Allerji" derler, düzelme olmayınca, "Enfeksiyon var" der, Antibiyotik yazarlar, daha kötü olunca da, ya hastaneye yatırırlar veya İğneler verirler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|