|
Akmış pil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mstftm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eki 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2022 Saat 02:10 |
Iyi çalışmalar hocam
Kızım 7 yaşında dün geceden beri kusma ile başlayan ateşi var.ishal yok.Dun evde bulunan pil kutusunu halıya döktüm içinde açılmış ve akmış kurumuş saat pilleri vardı tozları epey döküldü.Yapiskanli bir roluyla topladım daha sonra o roluyu dışarı çıkarken kızımın kıyafetiyle temas ettirdim 9nceki bandı alıp yeni açtım ama bandın eski parçasından bir sserit kalıyor üstünde. evimizde kedi bulunduğu için koyu renk giydiginde dışarı çıkmadan roluyla üstündeki tüyleri topluyorum dünde aynı işlemi yaptım.Aksaminda da kusma ve ateş olunca tedirgin oldum.Roluyla topladigim pil atıkları parçaları kıyafetinden cildine temas etti ve gün boyu terleyip üstünü degistirdigi kapalı bir parktaydik.Ayrica evde kedi bulunduğu ve pillerin döküldüğü alan supurulmeyip üstün körü temizlendiği için tedirginim kedimiz her yerde geziyor ve daha sonra çocuğun yatağına yastığına yanına kucağına yatıyor şuan ateşi 39.1 ishal yok kusma var ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Mstftm - 23 May 2022 Saat 02:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118573 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusma-ishal pil ile ilgili değil! Tesadüf olmuş. Kedi ile de hiçbir bağlantısı YOK.
Kusma arkasından ishal gelecek, SAKIN ilaç/antibiyotik kullanmayın. Yediklerinden mikrop kapmış. Bu sayfadaki soru-cevapları, buğünden başlayıp geriye doğru okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2022 Saat 07:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|