|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Azranilyaman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Azranilyaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2022 Saat 21:59 |
Hocam merhaba,
Çocuklarımı yıllardır sizin öğrettiğiniz üzere büyütüyorum. 8 yaşındaki kızımın küçüklüğünden beri burnu hep sümüklüdür. Kulak ağrıları da ara ara olurdu, iliadinle geçerdi. Son zamanlarda burnunu açamaz oldum. Sinüs temizleme kitiyle temizliyordum. Afedersiniz her sabah ve akşam avuç avuç pislik çıkıyor. Buna rağmen bir gün okulda kulak ağrısı başladı ilk üç gün hiç kalkmadan yattı, o kadar kötüydü ve 10 gündür 3 gün iliadin bir gün mola şeklinde devam etmeme rağmen düzelmedi. Bu süre içinde ara ara kulağı aktı. Burnu hala sürekli tıkalı. Sinüs temizleme kiti kullanmayınca asla açamıyorum. Bu böyle ne kadar gidecek? Çaresi yok mu? Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinus temizleme kiti ile herseyi BERBAT ETTINIZ!!!! Basinc nedeni ile Oztaki borusundan sivi Orta Kulaga
sizdi ve basinc yaparak agriya sebep oldu!! SADECE; Iliadin damla burundan kullanin. Sirt ustu yatar durumda damlatin.! SAKIN kulagina bir sey damlatmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 May 2022 Saat 00:15 |
|
![]() |
|
Azranilyaman ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Azranilyaman
Hocam merhaba dediğiniz gibi iliadine devam ediyorum. Bir ara kulağında baya akıntı oldu. Sonra geçti. Burnu hala tıkalı. Yalnız bir kaç gündür kulağı kokmaya başladı. Baya kokuyor. Kulağına hiç bir şey damlatmadık. Banyoda da dikkat etmeye çalıştık. Bu koku neden olur acaba?
Düzenleyen Azranilyaman - 03 Haz 2022 Saat 21:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akıntı kalıntıları yapar. Sadece nemli bir bez veya kağıt mendil ile silin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|