|
Tatilde hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2022 Saat 10:11 |
Kadir bey merhaba bayram tatili için bir otele geldik kuşadasında ben üçüncü gün şiddetli kusma ve ishal oldum. Yoğun su içneme rağmen idrarım aşırı koyu neden olur? Türkiyede çoğu ilde de salgın varmış. Sorum şu ki 4,5 yaş ve 7aylık oğullarım var;
1-büyük olan yoğun kuru öksürük burun akınıtısı ve ses kısıklığı başkadı hiç konuşamıyor. ne önerirsiniz 2- 7aylık bebeğim de bugün yoğun öksürük burun akıntısı huzursuzluk çok üst düzeyde. Ne önerirsiniz? Onlar da benim gibi otelden bir tür enfeksiyon kapmış olabilir mi yoksa başka birşey midir? Teşekkürler Düzenleyen Yasyas - 06 May 2022 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklariniz; en az 1 hafta evvel mikrop kapmislar.
Siz kendiniz sakin ilac kullanmayin. Idrar rengi, doku yikimina bagli!! Antibiyotik gerekince: Ates+agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur!!
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben önce ishal sonra 8-9kez şiddetli kusmayla bayılır gibi olınca acile götürdüler kadir bey tabsiyonum 8/6 dı diye serum bağladılar doktor flagy ve maflor yazmıştı tek doz maflor içtim sadece bıraktım.
Çocuklarım için öneriniz olur mu bebek çok halsiz ve huzursuz büyük nispeten enerjisi yerinde fakat sesi tamamen kısıldı ne yapabilirim ses be sert kuru öksürükleri için? Bir de mustela markasının ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler
Düzenleyen Yasyas - 06 May 2022 Saat 23:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal arkasi kusma olmasi; kesinlikle VIRAL ishali gosterir. SAKIN Antibiyotik veya baska bir ilac kullanmayin.
Oksuruk icin; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. Muslera?? Turkiye'deki YENi urun markalari hakkinda pek fikrim yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|