|
Boy kilo |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MevaAnnesi
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boy kiloGönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 15:55 |
|
Hocam hayırlı gunler.
Kendım ıcın sağlık ocagına gitmiştim o sırada hemşiremiz kızımı gördü dedı masallah çok buyumş falan tarttı boyuna baktı 25 nisan 2018 dogumlu kızım 110 cm 22 23 kilo arası çok iri dedı boyu aşıırı uzun bence bı çocuk doktoruna gotur dedı ne gıbı bır sorun olabılır kı sasırdım kaldım ve bakılınca kilolu durmuyor cocugum boyu uzun dıye sanıyorum esım 1.80 ben 1.65im bizlerde boy olarak kısa degılız genetik olabılırmı yada sorun olabılır mı baktırmam gerekir mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 18:44 |
|
Zaten bu "asiri ilgi, alaka" kendi doktorlarina is cikarabilmek icin!
Bir gittiniz mi, "-Hazir gelmissiniz, epeydir de, Kan tahlleri yapilmamis, onlari da yapalim", derken, sacma sapan bir "farkli deger" uydurup, olmayan bir hastalik icat ederler, ondan sonra da, doktorlardan cikamazsiniz! AMAN HA!!! SAKIN HA!!! Her ne kadar sizden para cikmiyorsa da, Devleti kazikliyorlar. Arada cocuk hirpalanir. Doktorluk hicbir durumunuz YOK, cocuklar Ford fabrikasinin montaj hattindan cikmiyorlar!!! Hepsi yaradilistan farklidirlar. Cocugunuz, 7 yas cesametinde, sut agirlikli besleyin, gunluk sut ve sutlu toplami, 600ml nin altinda olmasin. Yemek konusunda sakin zorlamayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 May 2022 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|