|
Bactrim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2022 Saat 22:51 |
Kadir Bey merhaba. Oğlum 6 yaşında. Gecen hafta grip oldu. Ateş olmadi. Sadece burun tıkanıklığı ve öksürük vardi. Dun sabah kulağım ağrıyor diye kalktı. Illiadin basladim. Aksama atesi de çıktı. Kulak ağrısı cok olmasa da vardi. Doktora götürdüm. Baska bir antibiyotik yazacakti Bactrim istedim. Dun aksam ve bu sabah kullandı bir sorun olmadi. Bu aksam içtiğinde bu ilacın tadi cok kötü dedi. Ben de baktım tadına gercekten bogaz yakan bir tadi var. Acaba ilacın tadi gercekten kötü mu yoksa 1 günde bozulmus olma ihtimali var mi? Dolaba koymadım prospektusunde böyle bir ibare olmadığı icin. Ilk ictiginde kötü dese sıkıntı degil ama 3. De soyleyince kafama takıldı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buzdolabina; sadece Eczanede buzdolabinda tutulan ilaclar konur.
Oyle 1 gunde bozulma olmaz. Ilacin kullanma tarihi gecmis olabilir, ilaci kontrol edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|