Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Astım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Astım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÜLKÜ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 290
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÜLKÜ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Astım
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2022 Saat 21:03

Merhaba Kadir Bey,

Eşim (erkek) 50 yaşında ve astımı var.

Uzun yıllar kortizon ve ventolin kullandı, size danışmıştık.Bricanyl hap kullansın demiştiniz .Öyle yaptık ve kortizon kısır döngüsünden çıkabildik.Ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bu konuda danışmak istediğim bir konu daha var. Geçen gün kan tahlili yaptırdık

Eos % 6.3

Anti tg >1000

Anti tog 524 

Diğer hormonlar normal

Bu değerler astım - alerji ile mi ilgili olarak yüksektir yoksa Haşimato mu düşünmeliyiz ? 

Kolestrol yüksek ayrıca (kilo normal)

T.Kolestrol 315

Trigliserid 155

Ldl Kolestrol 234

Glukoz 104

1 ay önce covid veya grip geçirdik.Sonrasında Stresli bir iki hafta geçirdi. 

Dahiliyeye gitmeli miyiz acil olarak yoksa 1 ay sonra falan tahlilleri yeniden yaptırıp ona göre mi hareket edelim?

Sizden başka pek güvenecek kimse yok maalesef. Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen.

Çok teşekkür ederim 

http://www.ulkuakcam.com
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2022 Saat 23:19
Sikayeti NE? 
Bilhassa doktor-Laboratuvar ayni kurulus icinde ise, sakin onlara inanmayin.
Bu testleri disarda, baska OZEL bir Laboratuvarda tekrarlatin ve gene yuksek cikarsa, iyi bir Dahiliye
 doktoru bulun. 
Haa, bu arada, Astim hastasi flan degilmis. Uc kagia gelmis. Astim olsa, hayat boyu surerdi! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Nis 2022 Saat 23:20
Yukarı Dön
ÜLKÜ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 290
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÜLKÜ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2022 Saat 00:00
Şikayeti yok aslında, fıtık ameliyatı olacak eşim. Öncesinde bir sorun var mı bakalım diye aile hekimliğine gittik , tahliller orada yapıldı.Dediğinizde haklı olabilirsiniz maalesef.
Ameliyat özelde yapılacak , dediğiniz gibi orada tekrar yaptıralım.Sizi de haberdar ederim.🤨
Astım a gelince kortizon kaynaklı ataklar bitti.
Yurtdışından Bricanyl inhaler aldık , bir kaç atak oldu sadece.
Ya da sadece Ventolin .
http://www.ulkuakcam.com
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2022 Saat 02:06
Tam bulmussunuz adamini!! Bu sahtekarlar da sizi bekler dururdu! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.