|
Konjoktivit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dilek Güngör
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Şub 2022 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dilek Güngör
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KonjoktivitGönderim Zamanı: 16 Nis 2022 Saat 05:25 |
|
Selamın Aleyküm sayın hocam hayırlı ramazanlar
Kızım 8 yaşında1 yaşından beri bazı besinlere alerjik reaksiyon gösteriyor vücudu kakaolu bir besin yediğinde her yeri kızarıyor ve kaşınıyor engel olabildigimiz kadar oluyoruz ancak geçen gün gözde kızarıklık şikayeti ile doktora gittik kızım miyop gözlük kullanıyoruz ışığa hassasiyeti var bakamiyoruz. Doktorumuz çok korkuttu gözü kör olur enfeksiyon kapmış tanı olarak konjoktivit dedi üç ayrı damla verdi iki ay kullanılacak Restasis ofnols moxidexa ilaclarimiz. Evimizde kedimiz var doktor çok kızdı kediyi evden atmamızi söyledi bir çok şey sebep olabilir bunlardan biri kedi sanırım yalnız kızımda kediyi sevdiğinde bir reaksiyon yakalamadim kedimiz 3 yıldır bizimle hapşırma burun akıntısı öksürük vs. Gibi sizce alerjinin sebebi için alerji doktoruna gitmelimiyim ve bana ne tavsiye edersiniz. Alerji ile ilgili eski mailleri goruntuleyemiyorum sanırım benim cihazımla ilgili bir sorun kedi alerjimiz var ise nasıl bir çözüm önerirsiniz ve biz gözümüzü Rabbim korusun kaybedermiyiz. Bu arada babannemiz de de bahar polen alerjisi var genetik bir sorun olabilir mi diye belitmek istedim şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|