Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Adenotonsillektomi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Adenotonsillektomi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hayriş19 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hayriş19 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Adenotonsillektomi
    Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 23:39
Merhabalar hocam bir çok kez cevap verdiğiniz ve geniz eti+bademcik ameliyatına onay vermediğinizi biliyorum. Ancak Oğlum 5 yaşında Eylül ayından beri allerjik rinit, adenoid ve tonsilit tanısı ile 4 aydır art arda ve çeşit çeşit antibiyotik kullandık. 3 gün ateşleniyor antibiyotik başlanıyor 5 gün toparlıyor gibi oluyor antibiyotik bittiği gün yine 3 gün ateşli. Kısır döngü 4 ay devam etti. Sonra nazoster, levmont, ventolin, pulmicort, sudafed karması başlandı. Bir çocık doktoru da profilaksi bactrim başladı ancak bir diğer doktorlar alerji uzmanı kontrolünde başlanır dediği için cesaret edip o tedaviyi uygulamadır. Velhasıl hala hastayız. Hiç kg alamıyoruz büyüyemiyoruz. %60 geniz eti ve doğuştan hipertrofik tonsilleri var. 2 Dr ameliyat 2 Dr her hasta olduğunda gelin antibiyotik yazalım ameliyatlık değil dedi. Ancak ben bu kadar antibiyotik kullandığım ve kullanmak zorunda kalacağım için çok endişeliyim kalbe zarar olmasından korkuyorum. Kalp kasını tutabilir romatizma olabilir dediler. Lütfen yol gösterirmisiniz kar/zarar iliikisi yapıyorum işin içinden çıkamıyorum. Teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119736
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2022 Saat 02:52
Cok sahtekar doktorlarla karsilasmissiniz!!
1- Sik hastalanmasinin sebebi, o sahtekar doktorlarin verdigi Antibiyotikler, Astim ve Kortizonlu ilaclardir.
2- "Sahtekarligin 3 Safhasi" size cok basarili bir sekilde uygulanmis. Bu konudaki Sabit Forum yazimi okuyun.
3- "Profilaksi Bactrim kullanimi" diye bir uygulama yok! 
4- Bu yasta HER COCUKTA; geniz eti ve bademcikler buyuktur. Bunun mekanizmasini yuzbin kere anlattim ve yazdim.
Bagisiklik ile ilgili makalelerimi okuyun. 
5- Dogustan; "Hipertrofik tonsillit" yoktur. Sahtekar doktor uydurmasidir.
6- Antibiyotik kullanimi kalbe zarar vermez!! 
7- Bu yasta "Kalp Romatizmasi" OLMAZ! Ayrica da; Kalp Romatizmasi her enfeksiyon sonucu OLMAZ.  
Kalp Romatizmasi yapan bakteri SADECE: A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklardir. Bunlarin da "Kardiyojenik Tipleri" yaparlar. 
Yapilan sacmaliklari; "Beta diye bir Virus" adli makalemden okuyun.

Bu bilgiler; cocuk sahibi HER aile icin cok onemlidir. Lutfen; "OKUYUN" sozumu kulak ardi etmeyin. 
Makalelerimi, Sabit Forum yazilarimi ve gunluk:Soru-Cevaplari takip edin.  

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Nis 2022 Saat 02:54
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.