|
Laktoz intoleransı mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2022 Saat 00:50 |
Merhaba hocam, üç aylık oğlum var günde bir veya iki öğün mama veriyorum. Mama verdikten yarım saat sonra civarında aşırı şişkinliği, gazı, ağlaması oluyor ve ağzından salya akıyor. Aynı tepkiyi inek sütü verdiğim zamanda da verdi. Anne sütü verdiğimde böyle bir tepkisi olmuyor. Bir kaç kez de yulaf sütü verdim onda da böyle bir tepki olmadı. Biliyorum bebeklerde laktoz intolaransı olmaz diyorsunuz fakat oğlum neden böyle oluyor. Alerji veya laktoz intoleransı değilse nedeni ne olabilir. Şimdiden vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Inek sutu PROTEININI hazmedemiyordur..
Gunde 1 tane Festal drajeyi, havanda ezip, uc kisma bolun ve sutlu gidalarina koyun.
|
|
![]() |
|
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam oğlum henüz üç aylık herhangi bir zararı olur mu bunu kullanmamın ve ne kadar süre kullanabilirim veya kullanmalıyım.
|
|
![]() |
|
Bir de hocam daha önce de mama veriyordum böyle bir sorunla karşılaşmamıştım yani bu şikayetler bu kadar yoğun olmuyordu. İnek sütünü denedikten sonra gelişmiş olabilir mi mamaya da karşı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi cocuklar, soya cekim olarak boyledirler. 1-2 ay verip, (kontrol icin) ara verin. Istediginiz kadar kullanin.
Bir zarari olmaz. OLSA BEN VERMEM!! Beni Turk doktorlarla karistirmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Nis 2022 Saat 18:34 |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam değerli bilgileriniz için. Bir ay boyunca kullanıp ara vereceğim o halde.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin. Zira zaman icinde duzeliyorlar.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba, tekrar rahatsız ediyorum ama Ankara da en az dört beş eczaneye festal drajeyi sordum ama artık Türkiye de tedavülden kalktı dediler bir türlü bulamadım. Depolarında da mevcut değilmiş. Bu ilacın yerine önerebileceğiniz başka birşey var mıdır acaba. Hayırlı günler dilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|