Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan değerleri yüksekliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan değerleri yüksekliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
denizera Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denizera Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan değerleri yüksekliği
    Gönderim Zamanı: 04 Nis 2022 Saat 15:10
Merhaba hocam.

Kızım 4 yaşında. geçenlerde biraz ateşi vardı, hastanede kan tahlili istendi. Sonuçlarda bazı değerler yüksek olduğu için size göstermek istedim. Yüksek değerler problemli bir durumu gösterir mi?

Not: eski maillerinize baktığım için bir kaç şeyi de eklemek istiyorum:
Deniz kenarinda ya da yüksek rakımlı bir yerde oturmuyoruz. Kilosu, boyu ve iştahında bir problem yok. O gün kan parmaktan alındı ve uzun süre ağlayıp çok terledi. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2022 Saat 18:14
Hgb yuksekligi haric, digerlerinin hicbir onemi yok.
Sakin Demir ilaci vermeyin. 
Bir de o AHMAK Laboratuvara soyleyin, rakam aralarina, ne zaman; NOKTA ne zaman VIRGUL konulur  bir 
zahmet ogrensinler. 
Turkiye gibi laboratuvari ahmak, okuyan doktoru da ahmak oldugunda, bir problem olmaz da, dis ulkelerde
 problem olur!!

Yukarı Dön
denizera Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı denizera Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2022 Saat 19:41
Teşekkür ederim cevabınız için hocam.

Demir ilacını  1 yaş öncesi vermiştik. O zamandan beri vermedik.
Hgb yüksekliği tehlikeli mi? Düzenli takip ya da tedavi gerekli midir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 18:04
Su anda tehlikeli siniri gecmis degil. Sadece normalin ust sinirinda, bir sey gerekse idi, BEN yazardim!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.