Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gripmi-nezlemi ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

gripmi-nezlemi ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gripmi-nezlemi ?
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 19:07
sevgili kadir hocam oncelikle gecenlerde sordugum soruya verdiginiz cevap icin tesekkuredqerim,antideprasan kullaniyordum ve siz daha 28 yasindasin onunde koca bi hayat var bu yasda ne antideprasni dediniz. o lafiniz beni yureklendirdi ve ilaclari hayatimdan cikartmama vesile oldu size cok tskkurederim.  Soruma gelecek olursam oglum tam 3 bucuk yasinda 16 bucuk kg... yaklasik 4 gun oncesinden gunde 5 6 defa oksuruk ve hapsurugu vardi ( oksurugun yogun geniz akintisindan kaynaklandigini dusunuyorum ) pek onememsemedim. Son iki gundurde yogun geniz akintisi ve asiri derecede burun tikanikligi eklendi oyleki daha once hic bukdr tikali olmamisti cocuk geceleri tikanikligindan inliyor ve sabah kalktiginda agzi burnu sismisti tikanikliktan. Ama buma karsin gayet ektif ve keyifli sizin yazilarinizdan ogrendigim kadari ile once serum fizyolojik le sikca actim,gunde bir kez bir bardak suya bir tatli kasigi tuzlu koyup siringa ile burnuna verdim o yesil akintiyi akitti birz,geceleride yakasina colmix damlattim. Baktim olmuycak illadin damla gunde 3 kez basladim ama cokta bi faydasi yok hocam. bundan sonra ne yapmaliyim ? Bu cocuk gripmi bu belirtiler grip belirtisimi veya aunizit vs olabilrmi.birde bu belirtileri yasamadan bir gun onceso oglumu yikadim evim guzel isinan bir ev dgl cocuj bnyodan ciktgnda titredi. Kafasini vs kuruttum isittim ama sabahina bu belrtileri yasadik. Siz soguk almaktan hsta olunmaz dersiniz biliyorum ama yinede bu bilgiyide ekledim. Simdi benim oglum ne geciriyor ?

Düzenleyen saliç - 20 Mar 2022 Saat 19:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2022 Saat 19:45
Bildigin, GRIP! En az 2-3 hafta surer. 
Sicak su buhari, Serum Fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. 
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.