|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mar 2022 Saat 00:51 |
Hocam merhaba 4 yaşında kızım doğduğundan beri zaten kuru cilt kaşıntı egzema sorunu vardı
Son 1 aydır aşırı kaşıntı üst bacak iç taraflarında başladı öyle ki yaraya dönüşür gibi ve eskisinden farkı şu kasidigi yer belki 43 derece ateş gibi yaniyor aşırı kasıyor ve çok acidigini söyleyip ağlıyor krem bile surdurmuyor. Tüm vücudu kaşınıyor ama üst bacaklar yara gibi oldu ve göbeği de başladı özellikle dirsekler içleri ve diz kapak arkası. Şuanda grip olduğu için zaditen damla yi veremiyorum ne olabilir böyle ateşli kaşıntı hocam resim yüklüyorum çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kac defa soyledim! Resim gondermek icin bu siteyi kullanmayin, acilmiyor!
|
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
https://www.hizliresim.com/fcrryyy
Düzenleyen fatma8266 - 15 Mar 2022 Saat 12:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
https://www.hizliresim.com/ojw8m8w
Düzenleyen fatma8266 - 15 Mar 2022 Saat 12:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyuz...
Kwellada Losyon veya Sampuan kullanin. Ilacin icini IYI OKUYUN! Oncesinde, butun ic camasiri ve yatak takimlarini, kaynar suda yikayin ve kizgin utude utuleyin. Ilac ciltte EN AZ; 4 dakika ciltte kalsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
1.Hocam bunu bulabildim ancak bu olurmu 2.Birde benim tüm çamaşırlar yıkama ütüleme dezenfekte işini tam olarak halledemedim bunun yerine bir hafta sonra kızıma ilacı tekrar etsem olurmu 3. Evde gümüş böceği var bu böcekten uyuz bulaşır mi
Düzenleyen fatma8266 - 17 Mar 2022 Saat 18:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Esas ORIJINAL olan ilac bu!! Uzun suredeir bulunmuyordu. Mutlaka, kullanmadan once icini iyi okuyun.
Mutlaka tedaviden evvel dezenfeksiyon islemlerinin tamamlanmasi SART! Uyuz; Uyuz bocegi ile olur. Oyle sivrisinek ile, Hamam bocegi ile bulasmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|