|
Bir çok konu danisma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökçeSare ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2022 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GökçeSare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 18:32 |
Merhaba,
Bugüne kadar o kadar arastirmama rağmen 1 ay önce sizi buldum(Rabbım Şükürler Olsun) ve 1 aydır size soru sorabilmek icin bütün mesajlarınızı en önceden beri okudum. Bana ve kızıma nasıl bir iyilik yaptığınızı anlatamam.Size minntarim. Size kendimle ve kızımla ilgili bir kaç sorum var; 1-Kizim 14 şubat 2017 doğumlu. 112 cm boy ve 19 kiloda. Sizin grip aşısı ile ilgili maillerinizi okudum ama tabiki zamanını kaçırmış olduk. Şimdi yaptırsam olur mu yoksa seneye mi yaptırayım? Bir de kaç doz ve nasıl yaptıracağım? 2-Ben 35 yaşında 1.68 boyunda ve 65 kiloda bir bayanım. Bende ergenliğin bitisinden beri insulin direnci pko ve ara ara da hipoglisemi olan metabolik sendrom var (doktorlar böyle söylüyor) şu sıralar anksiyete ve hipoglisemiyle de ilgili bazı problemlerim oldu. Bana metformin sabah 500 akşam 1000mg, aynı zamanda da secita 30 mg kullanıyorum. Siz bir mailde metformini kullanmayın demiştiniz nedenini sorabilir miyim? Detaylı anlatırsanız çok sevinirim ve yapabileceklerini tabiki. Size son yaptırdığım tahlilleri de yüklüyorum.covid geçirmeden 2 hafta sonra yapıldı tahliller. Can kulağıyla görüşlerinizi bekliyor olacağım. Saygı ve hurmetlerimle... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Grip asisi icin, zaman biraz gecti. Seneye insallah..Tek ve Tam doz oalarak yaptirin.
2- Metformin, siz kullanabilirsiniz. Sirf zayiflamak amaci ile almayin. Arada fark var. 3- Tahlillerdeki degerler normal. Referans aralari bazi degerlerde yanlis. WBC: 4.5-11.00 araligi normaldir.
|
|
![]() |
|
GökçeSare ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2022 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GökçeSare
Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sizden. Metformini uzun kullanmanın ileride nasıl olumsuz etkileri olur? Bir de kolesterol değerlerim yüksek görüyorsunuz düşürmek için omega 3 takviyesi alsam (daha önceki maillerinizi gormustum) ne kadar süre ile ne kadar mg önerirsiniz? Bir de kızım için seneye hangi ay da yaptırmam daha dogru olur? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Metformin, hayat boyu alinabilir. Ben 20 seneyi geckin kullaniyorum.
Omega3, gunde 2X 360mg olacak sekilde kullanin. Grip asisini, 2022-2023 Grip asilari gelir gelmez yaptirin. Marka farketmez. Hepsinin icerigi AYNIDIR!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GökçeSare
Çok teşekkür ediyorum hocam minnettarım.Iyi çalışmalar.Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|