Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilgi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bilgi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Humasli Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Humasli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilgi
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 13:50
Hocam kolay gelsin. Kızım 6 yaşında 19 kilo. Doğmadan önce kadın doğum uzmanı  kontrolde bebeğin kalbinde parlaklik var demişti. Çocuk kardiyolojisi inceledi ve birşey olmadığını doğduktan sonra tekrar kontrol edilmesi gerektiğini söylemişti ama doğumdan sonra sürekli çok şık hastalık geçirmekten ben ona götürmedim. 1 yaşında hastalıklarinin bu kadar sık olmasını Dr kemik iliğinin çalışmadığına bağladı dünyamız alt üst oldu ayrıntılı kan testleri yapıldı o ara sizinle karşılaştım siz kan ilaçlarından dolayı oladugunu söylediniz kesince hastalıkları da azalmıştı bı yüzden drlardan olabildiğince kaçıyorum.Bu sene anaokuluna başladı ve hemen hemen her hafta atesle başlayan ve ciğerleri parçalanır tarzda öksürük balgamli hastalık geçiriyor. Doğduğundan beri çok iştahsız bir çocuk zorla yemek yiyor çok hareketli bir çocuk da değil ve artik öksürüklü hastalıkları ilaç kullanmamama rağmen çok zor atlatır oldu ve kalbiyle ilgili sıkıntıdan dolayı bu kadar zor geçiyor galiba diye düşünmeye başladım. Kistik fibrozis falan olma ihtimali var mı sizce hocam . Kardiyoloji ye götürüp baktirmami onerirmisiniz. 

Düzenleyen Humasli - 11 Mar 2022 Saat 13:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 18:53
Kilo eksigi yok.. Bunun anlami; ciddi bir kalp rahatsizligi yok! 
Viral hastaliklar, zaten en az 2-3 hafta surerler.
Okumaya devam edin, 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.