|
Ağız etrafı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2022 Saat 14:06 |
Merhaba Kadir Bey 6 buçuk aylık oğlumun ağız etrafı hep böyle fotoğraf da ki gibi oluyor bazen geçiyor ama yuvarlak içine aldığım yer 8 gündür öyle kaldı geçmiyor kuru pul pul değil... küçük sivilce topluluğu gibi sıcak tutmuyorum en çok emerken ve birseyler yedikten sonra oluyor aşırı ağız salyasi akıtıyor bu nedir ne yapmam veya kullanmam gerekir
|
|
![]() |
|
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
![]() ![]() ![]() ![]() |
url=https://www.hizliresim.com/gzizpf9]
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Silerken tahris olmus. Gunde:2x1 Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Peçete ile siliyordum ondan oldu sanırım hemen başlıyorum kreme teşekkür ederim cevabınız için 💐💐💐
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|