|
Böbrek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ezo omer ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2022 Saat 20:51 |
Hocam iyi günler benim kardeşim 29+ 4 haftalık hamile bebeği için sağ böbreğinde kist var suyu azalmış dediler havuç suyu iç haftada 3 defa demiş suyu için çok üzüldü bu tehlikeli bir durum mu baya doktor gezdi önce genişleme var sonra kist dediler hocam anne karnında bu tür teşhisler konabilir mi Doğumdan sonra oyuncak etmesinler sizin cevabınız çok değerli iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski bir dolandiricilik sekli!!
SAKIN oyle Havuc suyu gibi abuk-subuk islere girismesin. " sağ böbreğinde kist var suyu azalmış dediler" Hayatimda bu kadar SALAKCA bir tabir duymadim, okumadim!! Neyin suyu azalmis?? Kist varsa, icinde su vardir! Su yoksa, Kist de yoktur! Geri zekalilar, kesin ilk olcumde hata yaptilar, yanlis olctuler, simdi de "gorunmuyor" diyemiyorlar, boyle kivirttiriyorlar! Bosverin bunlara, nerede ise, HER hamileye bu sahtekarligi yapiyorlar! Bu sayede de, defalarca US cekiliyor! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|